بررسی تغییرات توان خودپالایی رودخانه کارون در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ با استفاده از مدل QUAL2KW در محدوده شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات توان خودپالایی رودخانه کارون در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ با استفاده از مدل QUAL2KW در محدوده شهر اهواز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات توان خودپالایی رودخانه کارون در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ با استفاده از مدل QUAL2KW در محدوده شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات توان خودپالایی رودخانه کارون در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ با استفاده از مدل QUAL2KW در محدوده شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات توان خودپالایی رودخانه کارون در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ با استفاده از مدل QUAL2KW در محدوده شهر اهواز :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : امیرکبیر مهندسی عمران و محیط زیست (امیرکبیر)

تعداد صفحات :۱۴

رودخانه کارون در مسیر جریان خود محل ورود و تخلیه فاضلاب های خانگی، پساب های صنعتی و زه آب های کشاورزی بسیاری است. با توجه به اینکه هر رودخانه تا حدود معینی ظرفیت پذیرش آلاینده های ورودی و خودپالایی آن ها را دارد، بنابراین امروزه آگاهی از روند تغییرات توان خودپالایی از اهمیت زیادی برخوردار است. در این پژوهش تغییرات توان خودپالایی رودخانه کارون در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ در بازه زرگان تا کوت امیر به طول ۴۲ کیلومتر مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور ابتدا تغییرات پارامتر هایBOD, EC, pH در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ برای دو ماه دی و مرداد توسط مدل کالیبره شده Qual2kw شبیه سازی گردید، سپس با داده های مشاهداتی در ایستگاه های زرگان، پل پنجم و کوت امیر مقایسه شد. جهت مقایسه داده های مشاهداتی با داده های محاسباتی از مربع ضریب همبستگی (R2) و متوسط خطای مطلق (MAE) استفاده شده است. نتایج نشان دهنده عدم خودپالایی مولفه هدایت الکتریکی (EC) در رودخانه کارون برای سال ۲۰۰۸ و عدم خودپالایی مولفه اکسیژن خواهی بیوشیمیایی (BOD) در سال ۲۰۱۴ بوده است. همچنین بهترین شبیه سازی مدل برای پارامتر pH بدست آمد و در رتبه های بعدی به ترتیب مولفه EC و BOD قرار گرفتند.

کلید واژه: رودخانه کارون، خودپالایی، اهواز، اکسیژن خواهی بیوشیمیایی، نرم افزار کیفیت آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.