بررسی کاندیدیازیس دهانی و عوامل مستعد کننده آن در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی یزد از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاندیدیازیس دهانی و عوامل مستعد کننده آن در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی یزد از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاندیدیازیس دهانی و عوامل مستعد کننده آن در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی یزد از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاندیدیازیس دهانی و عوامل مستعد کننده آن در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی یزد از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاندیدیازیس دهانی و عوامل مستعد کننده آن در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی یزد از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: کاندیدیازیس یک عفونت دهانی می باشد که در اثر آلودگی با قارچ مخمری کاندیدا آلبیکنس ایجاد می گردد. این قارچ بصورت همزیست نرمال در حفره دهانی ۳۰ تا ۶۰ درصد افراد سالم یافت می شود. در مطالعه حاضر موارد تشخیص داده شده کاندیدیازیس دهانی و ارتباط آن با عوامل مستعد کننده، شیوع این عفونت و انواع آن در بیماران مراجعه کننده به بخش بیماری های دهان و فک و صورت دانشکده دندان پزشکی یزد مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، تمام پرونده های بیماران مراجعه کننده به بخش بیماری های دهان و فک و صورت دانشکده دندان پزشکی یزد از خرداد ۱۳۹۲ تا خرداد ۱۳۹۴ بصورت مقطعی مورد بررسی قرار گرفت. اطلاعات مورد نیاز در پرسش نامه مربوطه ثبت و داده ها با استفاده از آزمون Chi square و Fisher exact test مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت (۰.۰۵=a).یافته ها: از بین ۱۳۳۷۷ پرونده بررسی شده، تعداد ۱۲۳ مورد ابتلا به کاندیدیازیس شناسایی گردید. مشاهده گردید که توزیع فراوانی نسبی کانددیازیس دهانی با سن و استفاده از دندان مصنوعی رابطه آماری معنی داری دارد (به ترتیب ۰.۰۰۴=p value و ۰.۰۰۱>p value). در حالی که بین توزیع فراوانی این بیماری با جنسیت (۰.۲۴۰=p value)، مصرف سیگار و الکل (۰.۳۸۳=p value)، استفاده از داروهای مختلف (۰.۱۸۸=p value) و بیماری های سیستمیک مختلف (۰.۹۰۸=p value) ارتباط معنی داری مشاهده نگردید. نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه گروه های سنی پایین تر بیشتر در معرض انواع کاندیدیازیس دهانی می باشند. همچنین در افراد استفاده کننده از دنچر انواع کاندیدیازس دهانی denture stomatitis و angular cheilitis بیشتر مشاهده می شود.

کلید واژه: کاندیدیازیس دهانی، عوامل مستعد کننده، پرونده پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.