مقایسه اثربخشی آموزش به روش ایده جویی (اسکمپر)، بارش مغزی و سنتی در تغییر سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثربخشی آموزش به روش ایده جویی (اسکمپر)، بارش مغزی و سنتی در تغییر سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثربخشی آموزش به روش ایده جویی (اسکمپر)، بارش مغزی و سنتی در تغییر سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثربخشی آموزش به روش ایده جویی (اسکمپر)، بارش مغزی و سنتی در تغییر سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثربخشی آموزش به روش ایده جویی (اسکمپر)، بارش مغزی و سنتی در تغییر سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی

تعداد صفحات :۳۴

هدف: هدف این پژوهش مقایسه اثربخشی آموزش به روش ایده جویی، بارش مغزی و سنتی در تغییر سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها در دانش آموزان دختر سال دوم متوسطه شهر خرم آباد بود.روش: در یک طرح نیمه آزمایشی ۶۰ دانش آموز به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب و به طور تصادفی در سه گروه جایگزین شدند. گروه های آزمایش به طور مجزا ۱۵ جلسه با روش های ایده جویی و بارش مغزی و گروه کنترل با روش سنتی آموزش دیدند. همه گروه ها به پرسش نامه های خودپنداره خلاق کافمان و بائر (۲۰۰۴) و بازبودن نسبت به تجربه ها کوستا و مک کرا (۱۹۹۲) در مرحله پیش آزمون، پس آزمون و پیگیری دو ماهه، پاسخ دادند. داده ها با روش تحلیل کوواریانس تحلیل شدند.یافته ها: نتایج نشان داد در مرحله پس آزمون روش های ایده جویی و بارش مغزی باعث افزایش سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها شده است. در مرحله پیگیری اثر روش های ایده جویی و بارش مغزی در افزایش سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها تفاوت معنا داری نداشتند.نتیجه گیری: روش های ایده جویی و بارش مغزی در افزایش سطح خودپنداره خلاق و باز بودن نسبت تجربه ها موثر هستند و بهتر آن است که معلمان مقاطع متوسطه برای افزایش میزان خلاقیت و متغیرهای زیربنایی آن تا جایی که امکان دارد از روش هایی همانند ایده جویی و بارش مغزی استفاده کنند.

کلید واژه: روش ایده جویی، روش بارش مغزی، خودپنداره خلاق، بازبودن نسبت به تجربه ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.