اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر آویشن خراسانی (.Thymus transcaucasicus Ronn) و آویشن شیرازی (.Zataria moltiflora Boiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر آویشن خراسانی (.Thymus transcaucasicus Ronn) و آویشن شیرازی (.Zataria moltiflora Boiss) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر آویشن خراسانی (.Thymus transcaucasicus Ronn) و آویشن شیرازی (.Zataria moltiflora Boiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر آویشن خراسانی (.Thymus transcaucasicus Ronn) و آویشن شیرازی (.Zataria moltiflora Boiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر آویشن خراسانی (.Thymus transcaucasicus Ronn) و آویشن شیرازی (.Zataria moltiflora Boiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)
تعداد صفحات :۱۴
با توجه به اهمیت گیاهان دارویی در درمان بیماریها و همچنین محدود بودن رویشگاه های طبیعی، کمی زادآوری و قطع بی رویه، برنامه ریزی جهت کشت و اهلی کردن آنها بسیار ضروری به نظر می رسد. این تحقیق با هدف شناسایی و تعیین مناسب ترین تیمار برای شکستن خواب و جوانه زنی بذر گیاهان دارویی آویشن خراسانی و شیرازی مورد بررسی قرار گرفت. بذر این گونه ها از رویشگاه اصلی آنها جمع آوری و تیمارهای پیش رویشی شامل اسید جیبرلیک با ۳ غلظت مختلف ۱۰۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ ppm، نیترات پتاسیم، تیوره، سرمادهی به مدت ۱۰، ۲۰ و ۳۰ روزه انجام گردید. این بررسی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. نتایج این بررسی نشان داد که اثر تیمارهای مختلف بر درصد جوانه زنی بذر گونه های آویشن خراسانی و آویشن شیرازی (p<0.01) معنی دار بوده است. در بین این تیمارها اسید جیبرلیک ppm 100 و سرمادهی ۱۰ و ۲۰ روزه برای گونه آویشن خراسانی و برای آویشن شیرازی تیمارهای نیترات پتاسیم و سرمادهی ۱۰ و ۲۰ روزه بیشترین اثر مثبت را بر شکستن خواب و جوانه زنی بذرها داشتند. در گیاه آویشن خراسانی بیشترین شاخص بنیه بذر به میزان ۱۶.۲ مربوط به تیمار اسید جیبرلیک ppm 100 و کمترین شاخص بنیه بذر به میزان ۲.۴ مربوط به نیترات پتاسیم بود. در گیاه آویشن شیرازی بیشترین شاخص بنیه بذر مربوط به تیمار تیوره و کمترین شاخص بنیه بذر مربوط به تیمار سرمادهی ۲۰ روزه بوده است.
کلید واژه: جوانه زنی، خواب بذر، آویشن خراسانی، آویشن شیرازی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.