پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۲۸ صفحه

روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود ۱-درجه سانتی گراد برسد در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند. اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت. خصوصیات یک انجمادزائی مناسب ۱-سریع باشد:

-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود
! ۲-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد. ؟DRIP- ۵%>! ۳-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژی یک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت ۳۰- درجه سانتیگراد برای رسیدن به ۱- درجه سانتیگراد به ۷۱۳۸۰کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!! ۴- توجه به روش انجماد ۵- کیفیت اولیه محصول برای انجماد ۶- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی ۷- ساده وقابل اجرا باشد. ۸- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. ۹- هزینه کمتری داشته باشد. چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟ روشهای انجمادزدائی conduction اساس آنها بر هدایت ۱- روشهائی که
حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد.
۲- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول
از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک
و الکترو مغناطیس است. انجماد زدائی درهوا Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن
Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن دراین روش ماهی یا بلوکهای منجمد را درهوای گرم ساکن(۱۵-۲۰درجه )
روی سطح میز قرار داده تا به تدریج به دمای محیط برسد.

-دمای محیط بیش از ۲۰درجه نشود.
-از هوای سرد استفاده نشود.
– حدود ۲۰ ساعت بسته به اندازه بلوک یا ماهی (با ضخامت حدود ۱۰سانتی متر)
( ؟) زمان کاهش می یابد.TEMPERING – با عمل
– برای مصارف تجاری خوب نیست. Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک ماهی ها را روی سینی های سوراخ دار قرار داده وآنها را
روی چرخ هائی بنام ترولی TROLLYقرارداده در تونلهائی با ارتفاع کمتر از ۲ متر انتقال میدهند سپس هوا روی سینی ها دمیده میشود .
سرعت هوا ۸ متر برثانیه ودمای ۲۰ درجه سانتی گراد
هوا باید اشباع از رطوبت باشد تا از کاهش رطوبت سطحی و خشک شدن محصول جلوگیری کند. هواSPRAY FINEمیشود.
اگر محصول بسته بندی باشد ,زمان انجمادزدائی بیشتر ولی کاهش رطوبت سطحی کمتر
فاصله سینی ها باید دوبرابر بلوکهائی باشد که انجماد زدائی می شوند .
به دو طریق پیوسته وناپیوسته انجام می شود. انجماد زدائی در هوای متحرک به روش (BATCH THAWING) ناپیوسته All In All Out-
-در اطاقکهای دومتر دردومتر با طول ۷ متر به ظرفیت ۷ تن
-برای گرم کردن هوا از آب داغ یا بخار
– هیتر غیر اقتصادی است.
– بلوکهای با ضخامت ۵-۱۰ سانتی متر را در ۵ ساعت
انجماد زدائی می کند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.