پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید دارای ۵۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید :
پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید
پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن ۵۶ اسلاید
فهرست
هدف
مقدمه و تاریخچه
مایکوتوکسین ها
•خصوصیات مایکوتوکسین ها
•فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم
• افلاتوکسین ها
•انواع آفلاتوکسین ها
•کپک های مولد افلاتوکسین
•فاکتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوکسین
•مواد غذایی حاوی افلاتوکسین ها
• افلاتوکسین M
•نحوه تبدیل آفلاتوکسین B1 به M1 حد مجازافلاتوکسین M1
•جهان
•ایران
شیوع افلاتوکسین M1در جهان
شیوع افلاتوکسین در شیر مادر
اثرات سمی افلاتوکسین
روشهای تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسینها
روش های خنثی سازی ، حذف و غیر فعال کردن
افلاتوکسین ها
نتیجه
پیشنهادات
هدف
از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.
بر اساس گزارشات سازمان FAO سالیانه ۲۰ %از محصولات غذایی تولید شده در دنیا توسط سموم قارچی آلوده می شوند که در این آلودگی آفلاتوکسین ها سهم بیشتری نسبت به سایرسموم دارند و همچنین میزان زیان های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و خسارات وارده به محصولات کشاورزی آمریکا در هر سال ۱۰۰ میلیون دلار اعلام شده است.
مقدمه و تاریخچه :
مایکوتوکسین ها متابولیتهای ثانویه قارچها هستند که دارای اثرات سمی ، سرطان زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند .
واژه مایکوتوکسین از لغت یونانی Myke به معنی قارچ و لغت Toxin به معنی سم گرفته شده است. آفلاتوکسین ها مایکو توکسین هایی هستند که توسط دو نوع کپک به نام Aspergillus Flavous , Aspergillus Parasiticus , ایجاد می شوند کلمه Aflatoxin مشتق از ابتدای کلمات آسپرژیلوس فلاووس و توکسین به معنای سم است.
کشف آفلاتوکسین ها در دهه ۱۹۶۰ در انگلستان به دنبال بیماری ناشناخته به نام بیماری X بوقلمون بدلیل مسمومیت ناشی از مصرف بادام زمینی آلوده به سم موجود در خوراک طیور که منجر به تلف شدن تعداد زیادی بوقلمون و اردک شده بود صورت گرفت. ۱۷ نوع آفلاتوکسین در طبیعت تشخیص داده شده است که بین آنها آفلاتوکسین های G2,G1, B2, B1 مهم ترین هستند. برا ساس تحقیقات انجام شده توسط کارناگان و آلگرفت کمی پس از کشف آفلاتوکسین ها احتمال وقوع باقیمانده های آفلاتوکسینی در شیر و فرآورده های حیوانی بدست آمده از دام هایی که مواد غذایی آلوده به آفلاتوکسین دریافت کرده بودند تشخیص داده شد. این سم آفلاتوکسین M نام گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.