مبانی نظری سکوت در آثار سعدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مبانی نظری سکوت در آثار سعدی دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مبانی نظری سکوت در آثار سعدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مبانی نظری سکوت در آثار سعدی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری سکوت در آثار سعدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مبانی نظری سکوت در آثار سعدی :
مبانی نظری سکوت در آثار سعدی (فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
– منزلت وجایگاه سکوت وخاموشی در آثار سعدی
آثار سعدی چه منظوم و چه منثور در برگیرندهی اندیشههای والایی است. آشنایی سعدی با فرهنگ و معارف اسلامی جلوهای خاص به آثار وی بخشیده است. او به عنوان یک فیلسوف با تجربه به بررسی اخلاق و نقش آن در مناسبات انسانی و اجتماعی میپردازد. وگاه چون یک جامعه شناس ژرف اندیش به تحلیل و توصیف رفتارهای اجتماعی انسان دست مییازد .
بخش عمدهی مباحث تربیتی سعدی را اخلاق تشکیل میدهد. در این مبحث وی تنها یک موعظه کننده یا توصیهگر نیست بلکه سعی دارد که مفاهیم زیبای اخلاقی را با تکیه بر قدرت عقلانی و معنوی انسانها مورد ارزیابی قرار دهد و راه را برای ساختن انسانهای نمونه و جامعهی ایده آل فراهم سازد .بطور کلی تربیت از نظر سعدی چهار مرحله دارد: ۱-دینداری و رعایت پرهیزگاری ۲-داشتن عقل ۳-دانستن معنی سخن ۴- اعتماد و اتکا به نفس. باب هفتم به تربیت اختصاص دارد. تربیت برحسب باب هفتم بوستان عملی است که عقل به وسیله آن هوی و هوس را برانتظام در میآورد واین کار برهمه کس واجب است. تربیت با حفظ زبان آغاز میشود. «حفظ زبان یا خاموشی» موضوع اصلی این باب است. آدمی باید کم حرف بزند وچون لب میگشاید، نیکو گوید، غیبت نکند، از خود تعریف نکند و از زبان بد بیمناک باشد.
در بیشتر این مباحث سکوت نه به عنوان امری فرعی در رفتار، کنش و منش اجتماعی در نظر گرفته شده که به عنوان اصلی اساسی و کاربردی مورد نظر اوست. سکوت در هرجایی و در هر موقعیتی معنا و مدلولهای خاص خود را دارد. سکوت در بیشتر مواقع معنایی بسیار نزدیک به صبر و تحمل به خود میگیرد. در واقع از نظر سعدی سکوت مدبرانه امری هم معنا و قرینه صبر و شکیبایی است. ریشه و خاستگاه صبر و سکوت در آثار سعدی عقل است. انسانهای فهمیده و پخته که سرد و گرم روزگار را چشیدهاند و توشههای ارزنده از تجربه و تعقل آموختهاند غالباً در آثارسعدی صحنه گردان ماجراهایی هستند که صبر و سکوت درآن به عنوان فضیلت و راهکاری مؤثر در سرنوشت، آثار خود را نشان میدهند. آنان در گیرودار معرّکههای مختلف چه در سفر و چه در حضر میتوانند به پشتوانه صبر و سکوت از دام مهلکههای مختلف نجات یابند و سرنوشت جدید و توأم با خوشبختی و کامروایی را برای خود رقم بزنند. صبر و سکوت در بیشتر این داستان و حکایتها معادل تدبیر و تعقل ونشان دهنده زیرکی و ذکاوت افراد فهیم است. سعدی خاموشی را گنجینه عقل و خرد انسان دانشمند میداند و پرگویی را صفت افراد نادان و بیمایه بر میشمارد. تشخیص مقام گفتن و یا ناگفتن را ضرورتی مطلوب میداند که نشان دهنده عقل و درایّت فرد است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.