مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود :

مبانی نظری سیستمهای حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهام مدیریت، سهامداران عمده وپایداری سود (فصل دوم تحقیق)

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

۱-۲ مقدمه ۱۴

۲-۲. مفاهیم و تعاریف حاکمیت شرکتی. ۱۶

۳-۲. سیستمهای حاکمیت شرکتی. ۱۸

۴-۲. مالکیت سهام مدیریت.. ۲۱

۱-۴-۲ تعریف مالکیت سهام مدیریت: ۲۱

۲-۴-۲. مالکیت سهام مدیریت و همسویی منافع: ۲۱

۳-۴- ۲. مالکیت سهام مدیریت وقرارداد موثر: ۲۲

۵-۲ سهامداران عمده ۲۲

۶-۲. پایداری سود(ثبات سود) ۲۴

۷-۲. هموارسازی سود و کیفیت اقلام تعهدی. ۲۶

۸-۲. اقلام تعهدی و شیوه اندازه گیری آن ها ۲۹

۱-۸-۲. دارایی ها و شیوه ی اندازه گیری آنها ۳۱

۲-۸-۲. بدهی ها و شیوه اندازه گیری آن ها ۳۵

۹-۲ پیشینه تحقیق. ۳۶

۱-۹-۲ تحقیقات انجام شده در سایر کشورها پیرامون موضوع تحقیق. ۳۶

۲-۹-۲ تحقیقات انجام شده در ایران پیرامون موضوع تحقیق ۴۱

مقدمه

کیفیت سود گزارش شده برای سرمایه گذاران از اهمیت -ویژه ای برخوردار است. سرمایه گذاران علاقمندند منافع آتی سرمایه گذاری خود را برآورده کنند تا بتوانند درباره دریافت سود نقدی آتی و نیز ارزش سهام خود قضاوت کنند. یکی از ویژگی های کیفی مهم سود، پایداری سود است که دوام و ثبات سود را نشان می دهد (فرانسیس و همکاران،۲۰۰۴،۷۹)[۱] . مفهوم سود واقعی عبارت است از سود عملیاتی عادی، تکرارپذیر و ایجاد کننده جریان های نقدی. سرمایه گذاران علاقمندند چشم انداز سودهای آتی شرکت را ترسیم کنند. چشم انداز سود به ترکیب ویژگی های پایدار و ناپایدار سود اشاره دارد. شرکتی که اقلام با ثباتی در صورتهای مالی خود دارد نسبت به شرکتی که اقلام بی ثباتی دارد از پایداری سود بالاتری برخوردار است.

پایداری سود بر اندازه گیری کارآیی واحد انتفاعی تأکید دارد و آن را کانون توجه قرار می دهد. اصطلاح کارآیی به معنای بکارگیری بهینه منابع واحد انتفاعی در عملیات مربوط و تحصیل سود نیز آمده است. به طور کلی از دیدگاه اقتصادی، اصطلاح کارآیی به معنای ترکیب مناسب عوامل تولید یعنی زمین، کار، سرمایه و مدیریت به کار می رود. اما ارزیابی کارآیی نسبی، مستلزم مقایسه آن با استانداردهای تعیین شده می باشد. اگر چه این ارزیابی ها لزوماً نظری است اما به عنوان یک نقطه آغاز می توان مقایسه را با نتایج دوره های قبلی یا با سود سایر واحدهای انتفاعی فعال در صنعت مربوط انجام داد.

در محاسبه پایداری سود تأکید اصلی بر اصطلاحات « جاری» و « عملیاتی» است. بنابراین، در این مفهوم سود، تنها ارزش یا رویدادهایی که در کنترل مدیریت و منتج از تصمیمات دوره جاری است لحاظ می شود. اما لازم است به نحوی تعدیل شود تا استفاده از عواملی را که در دوره قبل تحصیل شده اما در دوره جاری مورد استفاده قرار گرفته است نیز در بر گیرد. هر یک از دوره های مالی را نمی توان یک تجربه اقتصادی به شمار آورد. اغلب تجهیزات سرمایه ای یا حتی خدمات برخی از کارکنان، به استفاده و ترکیب مناسب این عوامل مربوط می باشد.

تصمیمات دوره جاری به استفاده و ترکیب مناسب این عوامل مربوط می شود.

جنبه دیگر مفهوم پایداری سود این است که تغییرات مربوط تنها از فعالیت اصلی شرکت ناشی شود و با این ترتیب، مقایسه آن با سایر عملیات شرکت امکان پذیر می شود و ضمناً کارآیی مدیریت بهتر آشکار می شود. اگر چه اقلام ناپایدار مربوط به فعالیت های غیر عملیاتی نیز تحت تاثیر مدیریت قرار دارد اما تعیین استانداردهایی که بتوان نتایج را با آن مقایسه کرد مشکل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.