مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود :
مبانی نظری حسابداری تعهدی ، سود حسابداری و ارتباط وجه نقد با سود (فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق
۱-۲ مقدمه ۱۶
۲-۲ حسابداری تعهدی. ۱۷
۳-۲ اقلام تعهدی. ۱۷
۴-۲ اهمیت اقلام تعهدی. ۱۸
۵-۲ سود حسابداری. ۱۹
۶-۲ استفاده کنندگان از اطلاعات مالی و کیفیت سود ۲۰
۷-۲ کیفیت اقلام تعهدی. ۲۰
۸-۲ مدیریت سود ۲۱
۹-۲ اطلاعات حسابداری و گزارشگری مالی. ۲۲
۱۰-۲ عمده ترین اهداف گزارشگری مالی. ۲۳
۱۱-۲ ارتباط وجه نقد با سود ۲۴
۱۲-۲ سود(کیفیت حسابداری) به عنوان وسیله ای برای پیش بینی. ۲۵
۱۳-۲ ارتباط بین اهداف حسابداری و وجه نقد ۲۶
۱۴-۲ اهمیت فوق العاده جریانهای نقدی عملیاتی. ۲۶
۱۵-۲ تاریخچه صورت وجه نقد ۲۷
۱۶-۲ وجه نقد و چارچوب نظری. ۲۹
۱۸-۲ مدیریت نقدینگی ، توانایی واریز بدهی ها و انعطاف پذیری. ۳۲
۱۹-۲ اهمیت جریان های نقدی. ۳۳
۲۰-۲ تحقیقات انجام شده در داخل کشور. ۳۴
۲۱-۲ تحقیقات انجام شده در خارج از کشور ۳۶
مقدمه
از آنجایی که محیط فعالیت واحدهای متغیر است و تغییر در ساختار سیاسی ،اجتماعی و اقتصادی محیط باعث تغییر در نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان اطلاعات مالی می شود، حسابداری نیز در واکنش به این تغییرات جهت تامین نیازهای مختلف استفاده کنندگان اطلاعات ،ناگزیر از تغییر می باشد . به بیان دیگر ، نیازهای اطلاعاتی جدیدی که بر اثر تغییر در محیط حسابداری برای استفاده کنندگان اطلاعات مالی پدید می آید تغییر در بنیانهای حسابداری یا تدوین اصول و استانداردهای اندازه گیری و گزارشگری با کیفیتی بهتر و همچنین افزایش میزان اطلاعاتی که لازم است افشاء شود را ضروری می سازد(عالی ور، ۱۳۸۰،ص۶۷)۱.
در میان انواعی از اطلاعات مختلف که شرکتها باید آن را افشاءکنند یکی از مهمترین آنها سود حسابداری است که هدف های مربوط به موضوع سود و سود آوری می باشد.سود حسابداری و اجزای مربوط به آن از جمله اطلاعاتی محسوب می شود که در هنگام تصمیم گیری توسط افراد در نظر گرفته می شود . این رقم بر مبنای سیستم تعهدی محاسبه و شناسایی می شود .
فرض تعهدی یکی از مفروضات بنیادی حسابداری و گزارشگری مالی است. ضرورت اندازه گیری مستمر و مطلوب عملکرد واحد های تجاری به عنوان مبنای تصمیم گیری های استفاده کنندگان صورت های مالی ،بکارگیری فرض تعهدی را در حسابداری و گزارشگری اجتناب ناپذیر کرده است. بنابراین،فرض تعهدی در حسابداری بر تحقق درآمد ،تحمل هزینه و تطابق دقیق هزینه ها با درآمد های شناسایی شده ،تاکید دارد.
در این فصل پس از تشریح مفاهیم کاربردی در رابطه با ادبیات تحقیق و مروری بر آن، تحقیق های گذشته داخلی و خارجی و نتایج آن نیز اشاره گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.