تشریح و بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/نانوذرات روی اکسید/تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در بسته بندی گوشت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشریح و بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/نانوذرات روی اکسید/تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در بسته بندی گوشت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشریح و بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/نانوذرات روی اکسید/تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در بسته بندی گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشریح و بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/نانوذرات روی اکسید/تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در بسته بندی گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشریح و بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/نانوذرات روی اکسید/تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در بسته بندی گوشت :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بسته بندی مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و با پیشرفت نانوتکنولوژی و ورود آن بهعرصه صنایع غذایی، این زمینه علمی مورد توجه بیشتر پژوهشگران قرار گرفته است. در این پژوهش ازروش سل-ژل و نانو ذرات روی اکسید برای تهیه ی فیلم پلی اتیلن ضد باکتری استفاده شد. به منظوربهینه سازی شرایط تهیه ی فیلم مورد نظر عوامل pH محیط عمل سل ژل، مدت زمان پلیمری شدن، مقدار نانو ذرات روی اکسید و میزان مونومر سیلانی بر حسب درصد وزنی نسبت به فیلم (wt%) به عنوان متغییرهای مستقل و مقدار عدم رشد باکتری های S.aureus و E.coliبه عنوان متغییرهای وابسته در نظر گرفته شدند. پس از طراحی آزمونها و مشخص نمودن نتایج براساس قطر هاله های عدمرشد باکتری های مذکور، بهترین شرایط برای داشتن بهترین فعالیت ضدمیکروبی فیلم پلی اتیلن بااستفاده از روش آماری طراحی مرکب مرکزی (CCD) به ترتیب ۲/۵۴ و ۳/۱۲ درصد وزنی نانوذرات روی اکسید و تیتانیومدی اکسید به ترتیب، زمان پلیمری شدن ۹۰min و ۲/۷۵ درصد حجمی وزنی عامل سیلانی تعیین گردید. در ادامه فیلم های پلی اتیلن اصلاح شده در ابعاد ۵*۵ سانتیمتر تهیه و به دور قطعات گوشت لفاف شد و فعالیت ضد میکروبی آنها بر روی عدم رشد باکتری در قطعات گوشت در بازهی زمانی مختلف بررسی شد. براساس نتایج حاصل فیلم تهیه شده فعالیت ضد میکروبی بسیارخوبی را برای باکتری های E.coli (به میزان ۹۸/۰% کاهش نسبت به شاهد) و فعالیت مناسبی در خصوص باکتری S.aureus (به میزان ۶۸/۸% نسبت به شاهد) پس از ۱۴ روز بعد از تلقیح از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.