تاثیر پاستوریزاسیون بر خواص شیمیایی پنیر سفید ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پاستوریزاسیون بر خواص شیمیایی پنیر سفید ایرانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پاستوریزاسیون بر خواص شیمیایی پنیر سفید ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پاستوریزاسیون بر خواص شیمیایی پنیر سفید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پاستوریزاسیون بر خواص شیمیایی پنیر سفید ایرانی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
پنیر سفید ایرانی یکی از پر مصرف ترین پنیر های ایران می باشد که کارخانه های زیادی ان را تولید می کنند. در تولیداین نوع پنیر از شیر تازه ی گاو،استارتر،مایه پنیر و اب نمک گذاری استفاده می شود. و هدف ما از انجام این پژوهشمطالعه ی تغییرات شیمیایی از جمله اسیدیته ،پی اچ ،درصد نمک، ماده خشک،خاکستر، و پروتیین در حین دوره ی ۱ تا۳۰ روزه می باشد.در پایان این دوره با توجه به نتایجات و ازمایشات مشخص شد با ،اعمال فرآیند پاستوریزاسیون باگذشت باعث افزایش بازده، درصد چربی، درصد ازت غیر پروتیینی این پنیرها شد، و پی اچ تمامی پنیرها با گذشت زمانافزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.