بررسی تغییرات شاخص رسوب استاندارد در رودخانه های استان چهار محال و بختیاری (بازفت، خان میرزاد، بهشت آباد و جونقان)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات شاخص رسوب استاندارد در رودخانه های استان چهار محال و بختیاری (بازفت، خان میرزاد، بهشت آباد و جونقان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات شاخص رسوب استاندارد در رودخانه های استان چهار محال و بختیاری (بازفت، خان میرزاد، بهشت آباد و جونقان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات شاخص رسوب استاندارد در رودخانه های استان چهار محال و بختیاری (بازفت، خان میرزاد، بهشت آباد و جونقان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات شاخص رسوب استاندارد در رودخانه های استان چهار محال و بختیاری (بازفت، خان میرزاد، بهشت آباد و جونقان) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به دلیل اهمیت پدیده رسوب و برآورد رسوب حمل شده توسط رودخانه، گسترش شیوه های نوین تخمین رسوب که دارای سهولت کاربرد باشند همواره در این میان نقش مهمی خواهد داشت. شاخص رسوب استاندارد یکی از این شیوه های ساده است که در این تحقیق، روند سالانه و سری زمانی ۹، ۱۲ و ۲۴ ماهه این شاخص در رودخانه های جونقان، خان میرزاد، بازفت و بهشت آباد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد نوسان شاخص SSI در هر چهار رودخانه حول محدوده نرمال بوده است و در برخی سال ها بار رسوبی روند افزایشی و یا کاهشی است. بیشترین مقدار رسوب استاندارد برآورد شده مربوط به سال آبی ۸۱-۱۳۸۰ رودخانه های بهشت آباد و خان میرزا با شاخص رسوب استاندارد به ترتیب برابر با ۲/۹۷ و ۲/۴۶ بوده و در این سال در طبقه رسوب دهی شدید قرار گرفته اند. در همین زمان وضعیت نرمال در دو رودخانه بازفت و جونقان حاکم بوده است. ولی سال ۷۴-۱۳۷۳ در رودخانه بازفت با مقدار شاخص SSI برابر ۲/۵۴ و در جونقان برابر ۳/۴۵ با وضعیت رسوبی شدید بوده اما دو رودخانه دیگر وضعیت نرمال رسوب دهی بوده است. نتایج آزمون من کندال حاکی از آن است که شاخص SSI سالانه دارای روند کاهش طی دوره آماری بوده است اما این شاخص در سری های زمانی ۹، ۱۲ و ۲۴ ماهه در برخی ایستگاه ها روند کاهشی و در برخی روند افزایشی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.