سنتز نانوکامپوزیت مغناطیسی خاک دیاتومه – منیزیوم فریت به روش خود احتراقی به منظور حذف کادمیوم و مس از محیط آبی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز نانوکامپوزیت مغناطیسی خاک دیاتومه – منیزیوم فریت به روش خود احتراقی به منظور حذف کادمیوم و مس از محیط آبی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز نانوکامپوزیت مغناطیسی خاک دیاتومه – منیزیوم فریت به روش خود احتراقی به منظور حذف کادمیوم و مس از محیط آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز نانوکامپوزیت مغناطیسی خاک دیاتومه – منیزیوم فریت به روش خود احتراقی به منظور حذف کادمیوم و مس از محیط آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز نانوکامپوزیت مغناطیسی خاک دیاتومه – منیزیوم فریت به روش خود احتراقی به منظور حذف کادمیوم و مس از محیط آبی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این تحقیق نانوکامپوزیت مغناطیسی خاک دیاتومه – منیزیوم فریت به روش خوداحتراقی سنتز گردید و برای حذف کادمیوم و مس از محیط آبی بکارگرفته شد. ساختار نانوکامپوزیت با تکنیک های میکروسکوپی الکترونی SEM پراش اشعه ایکس XRD طیف زیرقرمز FTIR و مغناطیس سنجی VSM بررسی شد. پارامترهای موثر بر راندملن حذف یونها شامل pH زمان و قدرت یونی بهینه سازی شدند. جذب در pH برابر با ۵ و قدرت یونی ۲.۵ مولار در مدت زمان ۱۰ دقیقه به تعادل می رسد و از سینتیک مرتبه دوم تبعیت می کند. بررسی ایزوترم های لنگمویر و فروندلیچ نشان می دهد که جذب کادمیوم و مس به ترتیب از مدل فروندلیچ و لنگمویر پیروی کرده و ماکسیمم ظرفیت جذب برابر ۱۲۶.۵ و ۳۸.۱۶ میلی گرم به ازای یک گرم جاذب می باشد. بازیابی جاذب یه کمک محلول یک مولار نیتریک اسید انجام گرفت و جاذب راندمان حذف بیش از ۹۰ % را بعد از سه مرتبه استفاده مجدد نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.