بررسی اثر نوع و مقدار آغازگر پراکسیدی در شبکه ای کردن آمیخته کوپلیمر اتیلن -۱- اکتن با درصدهای مختلف کومونومر به روش پخت سیلانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نوع و مقدار آغازگر پراکسیدی در شبکه ای کردن آمیخته کوپلیمر اتیلن -۱- اکتن با درصدهای مختلف کومونومر به روش پخت سیلانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نوع و مقدار آغازگر پراکسیدی در شبکه ای کردن آمیخته کوپلیمر اتیلن -۱- اکتن با درصدهای مختلف کومونومر به روش پخت سیلانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نوع و مقدار آغازگر پراکسیدی در شبکه ای کردن آمیخته کوپلیمر اتیلن -۱- اکتن با درصدهای مختلف کومونومر به روش پخت سیلانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نوع و مقدار آغازگر پراکسیدی در شبکه ای کردن آمیخته کوپلیمر اتیلن -۱- اکتن با درصدهای مختلف کومونومر به روش پخت سیلانی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر نوع و مقدار آغازگر پراکسیدی در شبکه ای کردن آمیخته کوپلیمر اتیلن -۱- اکتن با درصدهای مختلف کومونومر به روش پخت سیلانی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور دو آمیزه با دو نوع پراکسید آلی شامل دی کیومیل پراکسید (DCP) و بنزوییل پراکسید (BPO) به عنوان آغازگر واکنش پیوند خوردن سیلان تولید شد. با اندازه گیری خواص مکانیکی، فیزیکی و حرارتی آمیزه های تولید شده با درصدهای مختلف پراکسید منتخب پراکسید منتخب تاثیر مقدار پراکسید مطالعه گردید. نتایج نشان دادند که BPO آغازگر مناسبی است. با افزایش درصد BPO بسیاری از خواص تغییری نداشت در حالی که خواص استحکام پارگی و مانایی فشاری در ۰/۲ درصد وزنی بیشترین مقدار را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.