بررسی تولید آب آشامیدنی از رطوبت موجود در هوای طبیعی به وسیله ی ترموسیفون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تولید آب آشامیدنی از رطوبت موجود در هوای طبیعی به وسیله ی ترموسیفون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تولید آب آشامیدنی از رطوبت موجود در هوای طبیعی به وسیله ی ترموسیفون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید آب آشامیدنی از رطوبت موجود در هوای طبیعی به وسیله ی ترموسیفون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تولید آب آشامیدنی از رطوبت موجود در هوای طبیعی به وسیله ی ترموسیفون :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
با توجه به منابع آب موجود در جهان یکی از بزرگترین دغدقه های دولت ها تامین و تهیه آب شیرین مصرفی کشورشان است.که این مسیله در کشور های خشک و کم آب نظیر ایران اهمیت دوچندانی دارد . روش های گوناگونی از جمله غشایی و حرارتی برای تامین آب شیرین در حجم بالا وجود دارد . یکی از این روش ها استفاده از لوله های حرارتی جهت تولید آب شیرین با استفاده از رطوبت موجود در هوا در مناطق گرم و مرطوب می باشد . در این روش در یک لوله حرارتی با سیکل بسته عمل معیان بخار هوا رخ داده و آب شیرین تولید می شود که برای مصارف خانگی و تامین آب مصرفی خانوار ها می تواند مورد استفاده قرار گیرد.نتایج محاسبات نشان می دهد که در مناطق موردمطالعه بطورمیانگین در هر ساعت میتوان ۷۴ کیلوگرم (در هرروز با فرض ۱۰ ساعت کار میتواند ۷۴۰ کیلوگرم ) آب تولید کرد که با توجه به آمارهای منتشرشده از سوی وزارت نیرو برای استفاده یک واحد خانگی کامل مناسب و کافی است . همچنین در مقایسه با روش های دیگر تولید آب ارزان تر نیز می باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.