بررسی تطبیقی پردازش حسی، استرس والدگری و بهزیستی روانی در مادران کودکان با اختلال رشدی ذهنی و اختلال رشد عضوی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تطبیقی پردازش حسی، استرس والدگری و بهزیستی روانی در مادران کودکان با اختلال رشدی ذهنی و اختلال رشد عضوی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تطبیقی پردازش حسی، استرس والدگری و بهزیستی روانی در مادران کودکان با اختلال رشدی ذهنی و اختلال رشد عضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تطبیقی پردازش حسی، استرس والدگری و بهزیستی روانی در مادران کودکان با اختلال رشدی ذهنی و اختلال رشد عضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تطبیقی پردازش حسی، استرس والدگری و بهزیستی روانی در مادران کودکان با اختلال رشدی ذهنی و اختلال رشد عضوی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هدف پژوهشی حاضر بررسی تطبیقی پردازش حسی، استرس والدگری و بهزیستی روانی در مادران کودکان با اختلال رشدی ذهنی و اختلال رشد عضوی است . روش، نمونه آماری این پژوهش شامل ۸۳ نفر از مادران کودکان ۶ تا ۱۲ سال با اختلال ناتوانی عقلانی و اختلال عصبی رشدی (۳۷ کودکان با اختلال ناتوانی عقلانی و ۳۵ نفر کودکان با اختلال عصبی رشدی ) شهرستان گرگان در پاییز ۱۳۹۵ به روش غیرتصادفی قضاوتی انتخاب شدند. و از آنها خواسته شد تا به پرسشنامه های از فرم کوتاه پرسشنامه استرس والدینی (SF-PSI ، (پرسشنامه پردازش حسی (SPM (75 سوالی، و پرسشنامه بهزیستی روانشناختی ریف (PWB . (پاسخ دهند داده ها با استفاده از روش آزمون ضریب تحلیل واریانس چند متغیره(MANOVA (مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این آزمون حاکی از آن است که در مجموع بین آشفتگی والدین از خرده مقیاس استرس والدگری، خودکاری از خرده مقیاس بهزیستی روانشناختی، در پذیرش خود، پردازش بینایی و تعادل و حرکت از خرده مقیاس های پردازش حسی در دو گروه مادران کودکان با اختلال ناتوانی عقلانی و اختلال عصبی رشدی با توجه به تحلیل واریانس یک راهه در متن مانوا تفاوت معناداری در سطح (۰۰۱.۰<P (وجود دارد. با توجه به نتایج تحقیق به طور کلی می توان بیان نمود که از فاکتورهای اساسی در ناهنجاری های ایجاد شده در سطح خانواده به اشفتگی و خودکارآمدی افراد اشاره نمود، که تصمیم گیری و مدیریت شرایط را توسط مراقبین این افراد دچار اختلال می نمایید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.