پیش بینی انتظار از ازدواج برمبنای سطوح خودانتقادگری و باورهای غیر منطقی دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی انتظار از ازدواج برمبنای سطوح خودانتقادگری و باورهای غیر منطقی دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی انتظار از ازدواج برمبنای سطوح خودانتقادگری و باورهای غیر منطقی دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی انتظار از ازدواج برمبنای سطوح خودانتقادگری و باورهای غیر منطقی دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی انتظار از ازدواج برمبنای سطوح خودانتقادگری و باورهای غیر منطقی دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر پیش بینی انتظار از ازدواج برمبنایسطوح خودانتقادگری و باورهای غیر منطقی دانشجویاندانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه بود. روش این تحقیقتوصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری پژوهشحاضر کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه در سالتحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ بودند که تعداد آنها حدود ۱۳۰۰۰ نفر می باشد. نمونه آماری در این پژوهش نیز با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای و برحسب جدول مورگانتعداد ۳۶۰ نفر از دانشجویان به عنوان نمونه انتخاب شدندو سپس از طریق پرسشنامه های انتظار از ازدواج، سطوحخودانتقادگری و باورهای غیر منطقی مورد بررسی قرارگرفتند. یافته ها نشان داد بین خودانتقادی درونی شده باانتظار از ازدواج دانشجویان رابطه مثبت معنی داری وجوددارد.همچنین بین خودانتقادی مقایسه ای با انتظار ازازدواج دانشجویان رابطه مثبت معنی داری وجود دارد. بینباورهای غیر منطقی با انتظار از ازدواج دانشجویان رابطهمثبت معنی داری وجود دارد. متغیر الگوهای ارتباطیخانواده در زمینه گفت و شنود با ضریب بتای ۰/۳۴، متغیربلوغ عاطفی با ضریب بتای ۰/۲۸، و متغیر الگوهای ارتباطی خانواده در زمینه همنوایی با ضریب بتای ۰/۲۲می توانند به طور مثبت و معنی داری انتظار از ازدواجدانشجویان را پیش بینی کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.