مقاله بررسی وجود اشرشیاکلی و شمارش کلیفرم ها در آب هویج های ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع شهر اصفهان – ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وجود اشرشیاکلی و شمارش کلیفرم ها در آب هویج های ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع شهر اصفهان – ۱۳۸۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وجود اشرشیاکلی و شمارش کلیفرم ها در آب هویج های ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع شهر اصفهان – ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وجود اشرشیاکلی و شمارش کلیفرم ها در آب هویج های ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع شهر اصفهان – ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وجود اشرشیاکلی و شمارش کلیفرم ها در آب هویج های ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع شهر اصفهان – ۱۳۸۲ :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

آبمیوه ها محیطهای کاملاً مناسبی برای رشد برخی پاتوژن ها بوده و طبعاً می توانند موجب بیماری زایی گردند. اززمان رسیدن میوه ها تا برداشت محصول، انتقال به بازار و بالاخره تبدیل آنها به آبمیوه عوامل بسیار زیادی کیفیت بهداشتی آنها را تغییر می دهند. از آنجا که امروزه تولید و عرضه کنندگان آبمیوه ها افراد بسیار زیادی را تحت پوشش می دهند. مسمومیت های غذایی ناشی از مصرف این محصولات می تواند سلامت بسیاری را به خطر اندازد و علاوه بر ضررهای جانی، ضررهای اقتصادی زیادی را به بار آورد. لذا بی مبالاتی در امر نظارت بر میزان آلودگی آنها و علل آن می تواند فجایع بزرگی را به دنبال داشته باشد. در این طرح آب هویج به علت احتمال بیشتر آلودگی و استقبالی که از طرف مردم برای مصرف آن نسبت به سایر آبمیوه ها وجود دارد، برای بررسی آلودگی میکروبی انتخاب شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.