مقایسه سبک زندگی خانواده های با عمل به باور های دینی بالا و خانواده های با عمل به باور های دینی پایین شهر یاسوج. ( با نقش واسطه ای تاثیر نماز بر سلامت روان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سبک زندگی خانواده های با عمل به باور های دینی بالا و خانواده های با عمل به باور های دینی پایین شهر یاسوج. ( با نقش واسطه ای تاثیر نماز بر سلامت روان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سبک زندگی خانواده های با عمل به باور های دینی بالا و خانواده های با عمل به باور های دینی پایین شهر یاسوج. ( با نقش واسطه ای تاثیر نماز بر سلامت روان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سبک زندگی خانواده های با عمل به باور های دینی بالا و خانواده های با عمل به باور های دینی پایین شهر یاسوج. ( با نقش واسطه ای تاثیر نماز بر سلامت روان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سبک زندگی خانواده های با عمل به باور های دینی بالا و خانواده های با عمل به باور های دینی پایین شهر یاسوج. ( با نقش واسطه ای تاثیر نماز بر سلامت روان) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

از زمان های دور بشر در جستجوی این بودکه چگونه زندگی خوبی ایجاد کند. دانشمندان فرض کرده اندکه یک عامل ضروری برای یک زندگی خوب این است که فرد زندگی اش را دوست داشته باشد. افراد با گرایش دینی و این عقیده که در جهان مقصد والایی وجود دارد، می توانند سبک زندگی مناسب خود را ارتقاء بخشند. هدف پژوهش عبارت است از مقایسه سبک های زندگی خانواده های با عمل به باور های دینی بالا و خانواده های با عمل به باور های دینی پایین شهر یاسوج. جامعه مورد مطالعه خانواده های مختلف شهر یاسوج بود. نمونه عبارت بود از ۱۰۰نفر از افرادی که توسط پرسشنامه عمل به باورهای مذهبی(معبد) فرم۲۵ سوالی انتخاب شده اند. و در دو گروه ۵۰ نفر با عمل به باورهای مذهبی بالا و ۵۰ نفر با عمل به باورهای مذهبی پایین قرار گرفته اند .ابزار جمع آوری اطلاعات علاوه بر پرسشنامه پرسشنامه عمل به باورهای مذهبی(معبد) از پرسشنامه سبک زندگی(S.L.Q) لعلی،عابدی و کجباف (۱۳۸۸) نیز استفاده شد. فرضیه های تحقیق عبارت بودند از: بین سبک زندگی افراد دارای عمل به باور های دینی بالا و افراد دارای عمل به باورهای دینی پایین تفاوت وجود دارد. بین سبک زندگی اقتداری افراد دارای عمل به باور های دینی بالا و افراد دارای عمل به باورهای دینی پایین تفاوت وجود دارد. بین سبک زندگی استبدادی افراد دارای عمل به باور های دینی بالا و افراد دارای عمل به باورهای دینی پایین تفاوت وجود داردبین سبک زندگی دوری جو افراد دارای عمل به باور های دینی بالا و افراد دارای عمل به باورهای دینی پایین تفاوت وجود دارد. برای تحلیل داده ها از تحلیل واریانس و ازمون t استفاد شد. نتایج تحلیل داده ها همه فرضیه ها را تایید نموده است. گرچه محدودیت هایی در جهت اجرای مطلوب تحقیق وجود داشت اما پیشنهاد می گردد تحقیق گسترده تری در خصوص تاثیر عمل به باورهای دینی بر سلامت روان و کاهش آسیب های اجتماعی انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.