رابطه بین رضایت زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه پنجم ابتدایی شهر آمل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بین رضایت زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه پنجم ابتدایی شهر آمل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین رضایت زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه پنجم ابتدایی شهر آمل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین رضایت زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه پنجم ابتدایی شهر آمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین رضایت زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه پنجم ابتدایی شهر آمل :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف از انجام پژوهش حاضر رابطه میان رضایت زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی و پیشرفتتحصیلی دانش آموزان است. این پژوهش از نوع مطالعات توصیفی گذشته نگر با طرح همبستگی است. جامعه آماری تحقیقشامل کلیه دانش آموزان دختر پایه ی پنجم ابتدایی شهر آمل است که از بین آنان ۱۳۰ دانش آموز به همراه مادرانشان باروش نمونه گیری خوشه ای مرحله ای به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های رضایت زناشویی انریچ، دلبستگی به والدین و همسالان آرمسدن و گرینبر،سازگاری اجتماعی سین ها و سینگ، و استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق آزمون همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون چندگانه و همبستگی کانونی صورتگرفت. نتایج نشان داد بین رضایت زناشویی مادر با سازگاری اجتماعی دانش آموزان (r=-0/336, Sig=0/001)، دلبستگی به مادر (r=-0/303, Sig=0/001)، دلبستگی به پدر (r=-0/391, Sig=0/001) و دلبستگی به همسالان (r=-0/397, Sig=0/001) با سازگاری اجتماعی و دلبستگی به مادر (r=0/428, Sig=0/001)، دلبستگی به پدر (r=0/423, Sig=0/001) و دلبستگی به همسالان (r=0/299, Sig=0/001) دانش آموزان رابطه آماری معنی داری وجود دارد. مطابق با نتایج همبستگی کانونی به ترتیب دلبستگی به پدر (۰/۸۴= بارکانونی)، دلبستگی به مادر (۰/۷۴۷=بار کانونی)، دلبستگی به همسالان (۰/۷۲۷= بارکانونی) و رضایت زناشویی (۰/۶۱۷= بارکانونی) در متغیر خطی پیش بین دارای اهمیت بوده و سهیم هستند. نتایج نشان داد بین میزان رضایتمندی زناشویی مادر و دلبستگی به والدین با سازگاری اجتماعی دانش آموزان رابطه معناداری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.