مقاله خمیر سازی باگاس نیشکر و بررسی خصوصیات باگاس و خمیرآن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خمیر سازی باگاس نیشکر و بررسی خصوصیات باگاس و خمیرآن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خمیر سازی باگاس نیشکر و بررسی خصوصیات باگاس و خمیرآن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خمیر سازی باگاس نیشکر و بررسی خصوصیات باگاس و خمیرآن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خمیر سازی باگاس نیشکر و بررسی خصوصیات باگاس و خمیرآن :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
باگاس نیشکر یکی از بقایای کشاورزی است که می توان از آن برای تهیه کاغذ و یا سایر مواد سلول وزی استفاده کرد . در این پژوهش از مخلوط اتانول – تولوئن برای خارج کردن مواد استخراجی ( موم و چربیها ) از سدیم کلریت برای حذف لینگنین و از سدیم هیدروکسید برای کاهش میزان همی سلول وز استفاده شد و پارامترهای مؤثر در فرایند، مورد بررسی قرار گرفت . خصوصیات محصول نهایی ( خمیر سفید شده باگاس ) با استفاده از طیف FT-IR ، تجزیه وزنی حرارتی (TGA) گرماسنجی روبشی تفاض لی (DSC) ، حرارتی تفاضلی، میکروسکوپ الکترونی و روشهای استاندارد ) ) ASTM اندازه گیری ترکیبات تشکیل دهنده الیاف لیگنوسلولوزی بررسی شد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.