اثربخشی آموزش نظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعامل والد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثربخشی آموزش نظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعامل والد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثربخشی آموزش نظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعامل والد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی آموزش نظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعامل والد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثربخشی آموزش نظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعامل والد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف پژوهش بررسی اثربخشی آموزش نظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعاملوالد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی بود. پژوهش حاضر از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروهکنترل بود. جامعه آماری کلیه دانشآموزان دختر دارای نارسایی شنوایی دوره راهنمایی ۱۳ تا ۱۸ ساله شهر تهران درسال تحصیلی ۱۳۹۶-۱۳۹۵ بود. به روش نمونه گیری در دسترس ۲۴ نفر دانش آموز دختر از مدرسه باغچه بان ۲ انتخاب و به دو گروه آزمایش (۱۲ نفر) و گروه کنترل (۱۲ نفر) گمارش شدند. برای انجام پژوهش ابتدا در شرایط یکسان از هر دوگروه پیش آزمون با استفاده از مقیاس رشد هیجانی کارکردی گرینسپن، دیگانگی وایدر (۲۰۰۱)، نظم جویی هیجانگروس و جان (۲۰۰۳) و پرسشنامه مقیاس رابطه مادر-کودک توسط پیانتا (۱۹۹۲) به عمل آمد و سپس گروه آزمایشتحت آموزش نظریه ذهن در سالن اجتماعات مدرسه باغچه بان قرار گرفتند. پس از اتمام جلسات آموزشی بر روی گروهآزمایش از هر دو گروه در شرایط یکسان پس آزمون به عمل آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی شاملمیانگین و انحراف معیار و آمار استنباطی شامل تحلیل کوواریانس چند متغیره استفاده شد. نتایج نشان داد که آموزشنظریه ذهن بر بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعامل والد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی موثراست. می توان گفت که آموزش نظریه ذهن می تواند در بهبود رشد هیجانی کارکردی، خودنظم جویی هیجانی و تعاملوالد/فرزند کودکان با نارسایی شنوایی به کار گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.