تاثیر اسانس های دارچین و آویشن بر ویژگی ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی متیل سلولز وپلی وینیل الکل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر اسانس های دارچین و آویشن بر ویژگی ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی متیل سلولز وپلی وینیل الکل دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر اسانس های دارچین و آویشن بر ویژگی ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی متیل سلولز وپلی وینیل الکل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسانس های دارچین و آویشن بر ویژگی ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی متیل سلولز وپلی وینیل الکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر اسانس های دارچین و آویشن بر ویژگی ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی متیل سلولز وپلی وینیل الکل :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
در این پژوهش تاثیر اسانس های آویشن و دارچین بر فعالیت ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی متیل سلولز و پلی وینیل الکل بررسی شد. غلظت های مختلف اسانس دارچین و آویشن برای فعال کردن نانوکامپوزیت های متیل سلولز در غلظت های m1/Gp 0/17، ۰/۳۳، ۱ و پلی وینیل الکل در غلظت های m1/gP و ۰/۱۲۵، ۰/۲۵، ۰/۵، ۰/۷۵ به کار گرفته شدند. تاثیر فعالیت ضدمیکروبی فیلم های فعال بر شش ریزسازواره ها مهم در بهداشت و فساد مواد غذایی Aspergillus niger, Saccharomyces cerevisiae, Escherichia coli, Penicillium spp, Bacilluse spp, Staphilococcuse aureuse با روش انتشار در آگار و روش غیر تماسی ارزیابی گردید. تاثیر مقادیر مختلف اسانس های دارچین و آویشن در هر دو نوع فیلم فعال بر کلیه ریزسازواره های مورد آزمایش معنی دار بود P<0/05 اسانس دارچین و آویشن کمترین تاثیر را بر E.coli و بیشترین ممانعت کنندگی را بر Penicillium spp. داشتند. به طور کلی تاثیر اسانس دارچین نسبت به آویشن بر کلیه ریزسازواره ها خیلی بیشتر بود. کشندگی هر دو اسانس به ترتیب بر قارچ ها، باکتری گرم مثبت و باکتری گرم منفی بیشتر بود. اثر ممانعت کنندگی غلطت ml/gP 0/17 از اسانس های دارچین و آویشن در فیلم متیل سلولزP و ۰/۱۳ m1/g از اسانس ها در فیلم پلی وینیل الکل در روش غیر تماسی تقریبا صفر اما با افزایش غلظت اسانس تاثیر ممانعت کنندگی بسیار زیادی بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد نشان داد. فیلم های فعال شده با اسانس های دارچین و آویشن تاثیر ممانعت کنندگی بسیار زیادی بر کلیه ریزسازواره های مورد آزمایش داشتند و می توانند روش امیدوار کننده ای برای بسته بندی مواد غذایی باشند بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.