افزایش عمر ماندگاری و کیفیت میوه ی خرما با بسته بندی آنها در فیلم های نانوکامپوزیتی فعال


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزایش عمر ماندگاری و کیفیت میوه ی خرما با بسته بندی آنها در فیلم های نانوکامپوزیتی فعال دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزایش عمر ماندگاری و کیفیت میوه ی خرما با بسته بندی آنها در فیلم های نانوکامپوزیتی فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش عمر ماندگاری و کیفیت میوه ی خرما با بسته بندی آنها در فیلم های نانوکامپوزیتی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزایش عمر ماندگاری و کیفیت میوه ی خرما با بسته بندی آنها در فیلم های نانوکامپوزیتی فعال :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

هدف اصلی این پژوهش ارزیابی تاثیر فیلم های نانوکامپوزیتی فعال بر نگهداری، افزایش عمر ماندگاری و کیفیت میوه خرما بود اسانس دارچین m1/Gp 0/67 و آویشن m1/Gp از سمت متیل سلولز به داخل فیلم نانوکامپوزیتی دو لایه متیل سلولز – پلی وینیل الکل ترکیب شده. سه نوع ریز سازواره مهم و مقاوم در میوه خرما، Aspergilluse niger,paccharomyces cerevisia,E.coli در قسمت وسط و سطح خرمای مضافتی با ۴۰ درص رطوبت نسبی تلقیح شدند. خرماها با دقت در داخل فیلم های نانوکامپوزیتی فعال بسته بندی شده در داخل ژرمیناتور با دمای ۲۵ c و رطوبت نسبی ۵۰ درصد نگهداری شدند. ویژگی های شیمیایی، میکروبی و فیزیکی خرماها در فواصل زمانی مختلف بررسی شدند. رشد ریزسازواره ها در ۳، ۸، ۱۵، ۳۰ و ۶۰ روز نگهداری آزمایش و رشد هر سه نوع ریز سازوراه در خرماهای بسته بندی شده در فیلم های فعال در کلیه روزهای آزمایش نسبت به نمونه کنترل غیر قابل شمارش به طور معنی درای کمتر بود. بسته بندی فعال تاثیر معنی داری بر مواد جامد محلول، اسیدیته و رطوبت خرماها نداشت، در حالیکه بر رنگ و مواد فنل کل تاثیرش معنی دار بود. P<0/05 فنل کل خرای بسته بندی شده در فیلم فعال شده با آویشن، دارچین و فیلم معمولی به ترتیب برابر با mg/GAE/gew 4/1، ۲/۷۸، ۲/۸۸ بود. بنابراین فیلم فعال شده با آویشن نه تنها از کاهش مواد فنل جلوگیری کرد بلکه موجب افزایش آن نیز گردید. خرماهای بسته بندی شده در فیلم های فعال شده با دارچین در مقایسه با آویشن و نمونه کنترل طعم بهتری داشتند. به کار گرفتن فیلم های دو لایه فعال شده با اسانس های گیاهان دارویی برای بسته بندی میوه های خرمای تازه توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.