اثر فاکتورهای ادراکی-اجتماعی از طریق بهکارگیری سیستمهای فناوری اطلاعات برعملکرد (مطالعه موردی شرکتهای بیمه شهر زنجان)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فاکتورهای ادراکی-اجتماعی از طریق بهکارگیری سیستمهای فناوری اطلاعات برعملکرد (مطالعه موردی شرکتهای بیمه شهر زنجان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فاکتورهای ادراکی-اجتماعی از طریق بهکارگیری سیستمهای فناوری اطلاعات برعملکرد (مطالعه موردی شرکتهای بیمه شهر زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فاکتورهای ادراکی-اجتماعی از طریق بهکارگیری سیستمهای فناوری اطلاعات برعملکرد (مطالعه موردی شرکتهای بیمه شهر زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فاکتورهای ادراکی-اجتماعی از طریق بهکارگیری سیستمهای فناوری اطلاعات برعملکرد (مطالعه موردی شرکتهای بیمه شهر زنجان) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر بررسی اثر فاکتورهای ادراکی-اجتماعی (با ابعاد توافق و اجماع در نحوه استفاده از سیستمها و تناسب وظیفه و فناوری) از طریق بهکارگیری سیستمهای فناوری اطلاعات (با ابعاد اعتقاد به استفاده از سیستم و بهکارگیری سیستم) بر عملکرد و نتایج یادگیری شرکتهای بیمه شهرستان زنجان میباشد. پژوهش از نظر هدف در حیطه پژوهشهای کاربردی و بر اساس ماهیت و روش، یک پژوهش توصیفی-پیمایشی است. جامعهی آماری تحقیق جاری، شرکتهای بیمه تامین اجتماعی، البرز و ایران شهرستان زنجان میباشد. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران ۱۲۶ نفر (با توجه به معلوم بودن تعداد کارشناسان و مدیران سه شرکت تامین اجتماعی (شعبه ۱ و ۲، البرز و ایران) انتخاب شدند. ابزار جمع آوری دادهها پرسشنامه استاندارد طیف پنج گزینه ای لیکرت، میباشد. به منظور تجزیه وتحلیل دادههای جمع آوری شده با استفاده از نرمافزار۸Lisrel و ۱۹ Spss از روشهای آماری، تحلیلی توصیفی و استنباطی شامل مدلسازی معادلات ساختاری برای رد یا تایید فرضیهها، آزمون آلفای کرون باخ برای بررسی پایایی پرسشنامه، آزمون کلموگروف اسمیرونوف برای آزمون نرمال بودن دادهها استفادهشده است. این پژوهش شامل دو متغیر مستقل (توافق و اجماع در نحوه استفاده از سیستمها و تناسب وظیفه و فناوری)، دو متغیر میانجی (اعتقاد به استفاده از سیستم و بهکارگیری سیستم)، و دو متغیر وابسته (عملکرد فردی و نتایج یادگیری) میباشد که بدینجهت ۹ فرضیه تدوین شد تا تاثیر این متغیرها بر روی همدیگر را بررسی نماید. نتایج نشان داد توافق و اجماع در نحوه استفاده از سیستمها بر اعتقاد براستفاده از سیستمها تاثیرگذار بوده، تناسب وظیفه و فناوری بر هر دوی توافق و اجماع در نحوه استفاده از سیستمها وبهکارگیری سیستم تاثیر داشته، اعتقاد به استفاده از سیستمها بر بهکارگیری سیستم، عملکرد فردی و نتایج یادگیری موثراست. سپس با استفاده از آزمون U من-ویتنی و کروسکال-والیس نسبت بررسی میانگینهای جامعه پرداخته شد. در پایان بر اساس نتایج پژوهش پیشنهادهایی ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.