بررسی تاثیر الگوی طراحی انگیزشی کلر بر یادگیری و خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزان پایه ششم در درس تفکر و پژوهش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر الگوی طراحی انگیزشی کلر بر یادگیری و خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزان پایه ششم در درس تفکر و پژوهش دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر الگوی طراحی انگیزشی کلر بر یادگیری و خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزان پایه ششم در درس تفکر و پژوهش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر الگوی طراحی انگیزشی کلر بر یادگیری و خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزان پایه ششم در درس تفکر و پژوهش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر الگوی طراحی انگیزشی کلر بر یادگیری و خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزان پایه ششم در درس تفکر و پژوهش :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش از روش تحقیق شبه آزمایشی از نوع طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل استفاده شده است. جامعه ی آماری پژوهش، همه ی دانش آموزان پسر پایه ی ششم شهرستان لردگان در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ بود و از این جامعه بطور خوشه ای چند مرحله ای تعداد دو کلاس ۲۸ نفره و ۲۹ نفره از منطقه خان میرزا انتخاب و یک کلاس به عنوان گروه آزمایش ( ۲۸ نفر) و یک کلاس به عنوان گروه کنترل ( ۲۹ نفر ) در نظر گرفته شد. گروه آزمایش با روش الگوی طراحی انگیزشی کلر و گروه کنترل با روش سنتی آموزش داده شدند. بمنظور سنجش آزمودنی ها، آزمون های محقق ساخته یادگیری و پرسشنامه خودکارآمدی تحصیلی مک ایلروی و باتینگ ( ۲۰۰۲ ۹ مورد استفاده قرار گرفت. تعیین روایی آزمون یادگیری توسط اساتید راهنما و مشاور و سه نفر از معلمان پایه ششم صورت گرفت، روایی پرسشنامه خودکارآمدی نیز توسط اساتید راهنما و مشاور و صاحب نظران مورد تایید قرار گرفت. ضریب پایایی آزمون یادگیری با استفاده از روش دو نیمه کردن ۰/۸۶ و ضریب پایایی پرسشنامه خودکار آمدی تحصیلی با استفاده از روش آلفای کرونباخ ۰/۷۴ بدست آمد. پس از جمع آوری داده ها، در تجزیه و تحلیل آنها از شاخص های آمار توصیفی (میانگین و انحراف استاندارد) و آمار استنباطی ( تحلیل کوواریانس ) استفاده شد و توسط نرم افزار spss20 مورد محاسبه قرار گرفت. نتایج بدست آمده در سطح معنا داری ۹۵ درصد نشان داد که میزان یادگیری و خودکار آمدی تحصیلی دانش آموزانی که با الگوی طراحی کلر آموزش دیده اند بطور معناداری بیش از دانش آموزانی است که به روش سنتی آموزش دیده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.