مطالعه غلظت های اسید سالیسیلیک در کاهش مضرات شوری برروی برخی از شاخص های بیوشیمیایی در گیاه چغندر قند


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه غلظت های اسید سالیسیلیک در کاهش مضرات شوری برروی برخی از شاخص های بیوشیمیایی در گیاه چغندر قند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه غلظت های اسید سالیسیلیک در کاهش مضرات شوری برروی برخی از شاخص های بیوشیمیایی در گیاه چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه غلظت های اسید سالیسیلیک در کاهش مضرات شوری برروی برخی از شاخص های بیوشیمیایی در گیاه چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه غلظت های اسید سالیسیلیک در کاهش مضرات شوری برروی برخی از شاخص های بیوشیمیایی در گیاه چغندر قند :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

این تحقیق جهت بررسی اثرات سطوح مختلف اسید سالیسیلیک(SA) روی پرولین و محتوای قندهای محلول اندام های هوایی وریشه در گیاه چغندر قند (Beta vulgaris) تحت تنش شوری(NaCl) انجام گرفت. ۲۰ روز پس از کشت دانه ها و در مرحله ۴برگی، دانه رست ها تیمار اسید سالیسیلیک در غلظت های (M؛ ۰، (۵-)۱۰ و (۴-)۱۰) و ۱۴ روز پس از پیش تیمار با اسید سالیسیلیک و در مرحله ۵ برگی تیمار NaCl در غلظت های (۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیمول) را دریافت کردند. در تیمارهای تنها شوری، با افزایش غلظتشوری از ۰ به ۱۰۰mM، مقدار پرولین در ریشه و اندام های هواییافزایش یافت. در تیمارهای بدون حضور NaCl، با افزایش غلظتSA به M؛ (۴-)۱۰ مقدار پرولین ریشه کاهش یافت. در تیمارهای فاقد SA، افزایش غلظت شوری تاثیر مثبت در میزان قند محلولاندام های هوایی داشت در سطح ۲۰۰mM از NaCl، با افزایشغلظت SA در غلظت قند های محلول اندام هوایی کاهش دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.