تغییرات دمایی بافت لهیده سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال طول مدت عمر قفسه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات دمایی بافت لهیده سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال طول مدت عمر قفسه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات دمایی بافت لهیده سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال طول مدت عمر قفسه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات دمایی بافت لهیده سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال طول مدت عمر قفسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات دمایی بافت لهیده سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال طول مدت عمر قفسه ای :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
سیب در مراحل مختلف برداشت تا عرضه به مشتری در معرض بارهای مختلف قرار می گیرد. کوفتگی به عنوان یکی از معیارهای مهم ارزیابی همواره مورد توجه محققان بوده است. محصولات کشاورزی که از لحاظ فاکتور کیفی داخلی معیوب می باشند مدت زمان ماندگاری کم تری نسبت به نمونه های سالم دارند. زیرا زود فاسد شده و موجب توسعه آلودگی در کل بستر محصول می شود در حال حاضر از گرمانگاری بعنوان یک شیوه نسبتا جدید با هزینه و پیچیدگی به مراتب کمتر برای کنترل و پایش وضعیت درونی محصولات بیولوژیکی استفاده می شود. در این تحقیق از این تکنیک جهت بررسی تغییرات دمایی بافت لهیده سیب رقم رد دلیشز در طول مدت زمان عمر قفسه ای استفاده شد. بدین منظور در تعداد مشخصی سیب، با استفاده از یک ضربه زن پاندولی لهیدگی ایجاد شد، سپس نمونه ها درون آون با دمای ۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰۰ ثانیه قرار گرفتند. تصاویر حرارتی بعد خروج نمونه ها از آون در روز های اول، دوم، سوم و هفتم گرفته شد. تصاویر بدست آمده پردازش شد و نتایج میانگین اختلاف دمای بافت لهیده و سالم در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد برای روزهای اول، دوم، سوم و هفتم به ترتیب ۱.۴۳، ۲.۳۵، ۱.۹۳، ۲.۵۵ را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.