بررسی دلایل حذف کشتارگاهی طیور گوشتی در شهرستان آمل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی دلایل حذف کشتارگاهی طیور گوشتی در شهرستان آمل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی دلایل حذف کشتارگاهی طیور گوشتی در شهرستان آمل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دلایل حذف کشتارگاهی طیور گوشتی در شهرستان آمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی دلایل حذف کشتارگاهی طیور گوشتی در شهرستان آمل :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در بیست سال گذشته تولید جهانی گوشت طیور با نرخ سالانه شش درصد روند فزاینده ای را داشته است این ازدیاد تولید به دلیل افزایش تعداد مرغداری و توسعه واحدهای پرورشی بوده است تولید صنعتی و انبوه ان نیز مورد توجه همه مسیولین و تصمیم گیرانه ممالک دنیا قرار گرفته است. در این مطالعه گذشته نگر،تمام داده های ثبت شده در اداره دامپزشکی و چهار کشتارگاه صنعتی امل از یک فروردین ۹۲ تا سی و یک شهریور ۹۴ جمع اوری شد و در پایان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.در مطالعه حاضر از تعداد ۲۸۵۴۴۵۹۲ قطعه طیور کشتاری در دو سال و نیم ( ۹۲ و ۹۳ و شش ماهه نخست ۹۴ ) در کشتارگاه صنعتی امل تعداد ۸۲۸۸۸۷ قطعه حذف گردید ( ۲.۹۰ درصد از کل کشتار ) در این دو سال و نیم از کل لاشه های حذفی، بیشترین علل حذف مربوط به کبودی می باشد به طور میانگین ۴۶.۳۴ درصد و بعد از ان سپتی سمی و لاغری و ادم که به ترتیب ۲۲.۶۸ و ۱۱.۵۴ و ۱۰.۶۱ درصد از کشتار حذفی را شامل میشود در این مطالعه نشان داده شد این سه عامل ۹۱.۱۷ درصد را شامل میشودهدف از این تحقیق بررسی تعداد و علل حذف ضبط لاشه های طیور کشتار شده کشتارگاه های صنعتی آمل و زیان اقتصادی ناشی از ان می باشد. با شناسایی و تعیین عوامل مهم ضبط لاشه می توان در زمینه پیشگیری و کنترل بیماری ها و در نتیجه کاهش خسارت اقتصادی مرتبط با حذف لاشه ها اقدام نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.