بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای گندم نان در شرایط دیم استان ایلام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای گندم نان در شرایط دیم استان ایلام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای گندم نان در شرایط دیم استان ایلام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای گندم نان در شرایط دیم استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای گندم نان در شرایط دیم استان ایلام :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
این پژوهش به منظور بررسی تنوع ژنتیکی نانهای گندم لاین در شرایط دیم مناطق معتدل استان ایلام در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در مرکز تحقیقات کشاورزی دیم ایلام، ایستگاه چرداول اجرا گردید. ۶۴ ژنوتیپ در قالب طرح مربع لاتیس در با ۸×۸ دو تکرار ارزیابی شدند. صفات تعداد روز تا سنبله دهی، تعداد روز تا رسیدگی، دوره پر شدن دانه، تعداد پنجه در بوته، طول پدانکل، تعداد دانه در سنبله، ارتفاع گیاه، طول سنبله، تعداد سنبلچه در سنبله، بیوماس خشک بوته، عملکرد دانه در تک بوته، وزن هزار دانه، شاخص برداشت و درصد پروتیین اندازهگیری شد. نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس بیشترین و کمترین ضریب تنوع صفات مورد بررسی را نشان داد. بیشترین و کمترین قابلیت توارث صفات نیز معین شد. نتایج حاصل از تجزیه به مولفههای اصلی و بای پلات بر اساس ماتریس ژنوتیپ و صفت نشان داد که امکان گروهبندی صفات در گروههای مختلف و شناسایی ژنوتیپ هابراساس گروه های حاصل از صفات مورد مطالعه وجود دارد و تجزیه خوشه ای تنوع موجود بین ژنوتیپهاو صفات را به خوبی بیان کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.