ارایه الگویی جهت ارزیابی قابلیت های انعطاف پذیری زنجیره تامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال با رویکرد تحلیل شبکه فازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه الگویی جهت ارزیابی قابلیت های انعطاف پذیری زنجیره تامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال با رویکرد تحلیل شبکه فازی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه الگویی جهت ارزیابی قابلیت های انعطاف پذیری زنجیره تامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال با رویکرد تحلیل شبکه فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه الگویی جهت ارزیابی قابلیت های انعطاف پذیری زنجیره تامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال با رویکرد تحلیل شبکه فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه الگویی جهت ارزیابی قابلیت های انعطاف پذیری زنجیره تامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال با رویکرد تحلیل شبکه فازی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف ارایه قابلیت ارزیابی جهت الگویی های تامینزنجیره پذیریانعطاف مبتنی بر هایسیستم سایبرفیزیکال در شرکت ایران خودرو صورت گرفته است. از نظر دستهبندی تحقیقات برحسب هدف یک تحقیق کاربردی میباشد، ازنظر نحوه گردآوری دادهها توصیفی- و است غیرآزمایشی در روش انواع میان های توصیفی تحقیق در است گرفته قرار موردی مطالعه زمره . جامعه آماری تحقیق تعداد۱۰ نفر از کارشناسان شرکت ایران خودرو را شامل شده است که پرسشنامه خبرگان در میان آنها پخش شد. بر اساس مطالعات صورت گرفته معیارهای اصلی تحقیق از عوامل سیستم های سایبرفیزیکال در تولید، عملکرد سیستم های سایبرفیزیکال، انعطاف پذیری منابع، انعطاف پذیری منابع، انعطاف پذیری سیستم عامل و یکپارچگی فناوری اطلاعات تشکیل شده است و هریک شامل تعدادی زیر معیار بوده است. تجزیهوتحلیل دادهها در فاز اول با استفاده از رویکرد ANP فازی و در فاز دوم با استفاده از رویکرد DEMATEL فازی صورت گرفته است. بر اساس نتایج تحقیق اثبات شد، معیار عوامل سیستم های سایبر فیزیکال در تولید با وزن نرمال شده ۳۴۲/۰ در اولویتاول قرار دارد و از طرفی زیر معیار استفاده از فناوری اطلاعات برای هماهنگ سازی فعالیت های تولیدی با وزن نرمال شده ۶۹۷/۰بهعنوان مهمترین زیر معیار مطرح شد. همچنین معیار عملکرد سیستم های سایبر فیزیکال از بیشترین تاثیرگذاری و بیشترین تاثیرپذیری و بیشترین تعامل نسبت به سایر شاخصها میباشد. در نتیجه این پژوهش می تواند به عنوان الگویی جهت ارزیابی قابلیتهای انعطافپذیری زنجیرهتامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال در شرکت ایران خودرو مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.