بررسی امنیت و آنومی در محلات شهری بر اساس مولفه های تحلیل امنیت با بهره گیری از تکنیک فرآیند تحلیل شبکه ای ( ANP) ( مورد پژوهی: محله پونک و محله عمری های قزوین)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امنیت و آنومی در محلات شهری بر اساس مولفه های تحلیل امنیت با بهره گیری از تکنیک فرآیند تحلیل شبکه ای ( ANP) ( مورد پژوهی: محله پونک و محله عمری های قزوین) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امنیت و آنومی در محلات شهری بر اساس مولفه های تحلیل امنیت با بهره گیری از تکنیک فرآیند تحلیل شبکه ای ( ANP) ( مورد پژوهی: محله پونک و محله عمری های قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امنیت و آنومی در محلات شهری بر اساس مولفه های تحلیل امنیت با بهره گیری از تکنیک فرآیند تحلیل شبکه ای ( ANP) ( مورد پژوهی: محله پونک و محله عمری های قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امنیت و آنومی در محلات شهری بر اساس مولفه های تحلیل امنیت با بهره گیری از تکنیک فرآیند تحلیل شبکه ای ( ANP) ( مورد پژوهی: محله پونک و محله عمری های قزوین) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

امنیت به عنوان یکی از نیازهای اساسی شهروندان به شمار رفته و از اهمیت ویژه ای در ا یجاد احساس آسایش محیطی و کاهش آنومی . برخوردار است ا ین موضوع در محلات شهری که به عنوان قلمروهایی از شهر محسوب میشوند نقش پر رنگی به خود میگیرد در این پژوهش هدف، بررسی وجود و یا فقدان امنیت و آنومی در محلات شهری- به مثابه گونه ای از فضاهای شهری-بر اساس مولفه های تحلیل امنیت راستا در این می باشد. به بررسی و ارزیابی محلات پونک و عمری های قزوین پرداخته شده است. در این پژوهش در جهت ارزیابی و تحلیل داده ها، از تکنیک ANP استفاده شده است. این پژوهش از نوع تحقیقات کاربردی و توصیفی- تحلیلی بوده و در آن ضمن گردآوری اطلاعات کتابخانه ای و اسنادی و مطالعه میدانی(با تکنیک پرسشنامه) از تکنیک تحلیلی داده های مولفه های امنیت نیز استفاده گردیده است. دستاورد پژوهش بیانگر آن است که اگرچه طراحان و برنامه ریزان شهری سعی و اهتمام خود را در رعایت معیارهای کالبدی طراحی در اما علاوه بر آن می گمارند، نظیر پونک یمحلات جدید ، باید بر انسجام اجتماعی و حس تعلق به محیط مسکونی در محلات نیز توجه نمایند. از طرفی گرچه با مداقه در دلیل اصلی پایین بودن در محله و جود آنومی سطح امنیت عمری ها عامل اجتماعی نقش پر رنگ تری دارد اما میتوان به کمک برخی ابزار طراحی شهری امنیت بستر ارتقاء در این محله را فراهم نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.