مقاله تغلیظ اب میوه توسط تبخیر کننده های با فیلم ریزان و صعودی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغلیظ اب میوه توسط تبخیر کننده های با فیلم ریزان و صعودی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغلیظ اب میوه توسط تبخیر کننده های با فیلم ریزان و صعودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغلیظ اب میوه توسط تبخیر کننده های با فیلم ریزان و صعودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغلیظ اب میوه توسط تبخیر کننده های با فیلم ریزان و صعودی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

تغلیظ آب میوه تازه توسط تبخیر یکی از روشهای متداول در صنایع غذایی است . با توجه به حسا سیت اجزای مغذی آب میوه به حرارت ، این عمل باید در خلاء و توسط تجهیزاتی صورت گیرد که بتواند در پایین ترین دمای ممکن ، بیشترین میزان انتقال حرارت ، تبخیر و در نتیجه تغییر غلظت را ایجاد نماید . تبخیر کننده های با فیلم ریزان و صعودی دارای ویژگیهایی هستند که آ نها را برای تغلیظ آب میوه بسیار مناسب ساخته ا ست .در این تحقیق چندین نوع آب میوه در یک پایلوت نیمه صنعتی حاوی یک لوله فیلم ریزان ویک لوله فیلم صعودی تغلیظ شده اند و چگونگی تغلیظ آنها توسط فیلم ریزان به تنهایی و همچنین همراه با فیلم صعودی مورد بررسی قرار گرفت ه است . نتایج نشان می دهد که در صورت ثابت نگه داشتن شرایط عملیاتی و توزیع مناسب مایع بصورت فیلم بر روی جداره لوله ها می توان آب میوه را طی چند مرحله به غلظت مورد نظر رساند .تغییرات ضخامت فیلم، ضریب انتقال حرارت و خواص هیدرودینامیکی و حرارتی سیال کاملاً منطبق با تئوری تبخیر مایعات در تبخیر کننده ها با فیلم ریزان و صعودی در محدوده جریان آرام است .
حرارت“

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.