پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها دارای ۴۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها :

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی-بازدارنده‌ها در ۴۳ اسلاید قابل ویرایش

مقدمه

اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:

۷۰% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.
بسیاری از غذا ها بطور طبیعی حاوی این ترکیبات هستند.
اثرات زیان آور این ترکیبات بر رشد و کارکرد بدن حیوان
انتخاب مواد خوراکی و تعیین حد مجاز آنها جهت جیره نویسی
استفاده از مواد ضد مغذی برای منظورهای مفید
فرآوری مواد غذایی و راههای افزایش کیفیت خوراک

عناصر ضد مغذی – بازدارنده‌ها

بازدارنده‌های پروتئینی :
بازدارنده‌های پروتئاز
لکتین‌ها
تانن‌ها
ساپونین‌‌ها
اسیدهای آمینه غیر پروتئینی
مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی

بازدارنده‌های معدنی :
کیلاتها (اسید فایتیک , اسید اکسالیک)
گوسیپول
گلوکوزینولات ها

بازدارنده‌های ویتامینه

بازدارنده‌ها در چربی :
اسید اروسیک
اسیدهای چرب حلقوی

بازدارنده‌ها در کربوهیدراتها :
پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای

بازدارنده‌های پروتئازها

محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین :
محدود کنندهای تریپسین به نامهای محدود کننده سویا (اولین بار در این منبع غذایی کشف گردید) و یا محدود کننده کنیتز (اولین کسی این ماده ضد مغذی را کشف کرد) خوانده می شوند.
در لگوم ها خصوصا سویا ، باقلا و لوبیا خام وجود دارند.
مصرف سویای خام باعث کاهش رشد در حیوان می شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذی است که موجب اختلالاتی در هضم و جذب منابع پروتئینی می شود.
عدم تعادل در الگوی اسید های آمینه که جذب می شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازی اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و یا دفع اسید آمینه گوگرد دار سیستئن به موجب دفع آنزیم های تریپسینوژن وکیموتریپسینوژن

بازدارنده‌های پروتئینی – لکتین‌ها

لکتین‌ها گروهی از ترکیبات گلیکوپروتئینی هستند که در بافتهای گیاهی خصوصا لگومینه یافت می شوند و توانائی به هم چسباندن گلبولهای قرمز خون جانوران مختلف را دارند.

نوع قند موجود در ترکیبات آنها بر حسب نوع لکتین متفاوت است، برای مثال قند لکتین سویا از نوع مانوز می‌باشد.

تاثیر لکتین اختصاصی بوده و قابلیت مضر بودن لکتین بستگی به نوع حیوان دارد، مثلاً لکتین موجود در نخود هر چند برای خوک مضر است؛ لیکن برای موش ضرری ندارد.

درجه سمیت لکتین‌ها متفاوت بوده و حتی بعضی از آنها مثل لکتین موجود در گوجه فرنگی اصلا سمی نمی‌باشد.

اسیدهای آمینه غیر پروتئینی

اسیدهای آمینه غیر پروتئینی دارای اثرات سمی یا ضد مغذی هستند.
عمدتا در گیاهان تیره بقولات یافت می شوند. بیشتر تراکم در دانه است.
غالبا به شکل غیر ترکیبی در گیاهان هستند.
به خاطر شباهت ساختمانی به اسیدهای آمینه اصلی در سوخت وساز اسیدهای آمینه ضروری اختلال ایجاد می کنند.
کاناونین، کانالین و ایندوسپیسین از جمله اسیدهای آمینه غیرپروتئینی شناخته شده‌ هستند.

عناصر ضد ویتامین

:A ضد ویتامین
سویا خام حاوی آنزیم لیپوکسیداز است که موجب اکسیداسیون و از بین رفتن کاروتن می‌گردد.

😀 ضد ویتامین
در سویا خام نرمی استخوان (Rickets ) و یا تشدید آن در مبتلایان

:E ضد ویتامین
مصرف لوبیا ی خام موجب افزایش نکروز (Necrosis ) کبدی در موش‌ها و دیستروفی (Dystrophy ) ماهیچه در طیور گردیده است.

:K ضد ویتامین
مصرف شبدر شیرین از لخته شدن خون در مواقع خونریزی جلوگیری می‌کند.

: B1ضد ویتامین
تیامیناز عنصر ضد ویتامین تیامین است که در منابع گیاهی چون سرخس

: B2 ضد ویتامین
میوه درخت آکی حاوی بازدارنده متابولیسم ریبوفلاوین می باشد.

: B6 ضد ویتامین
در کتان یک عامل ضد پیریدوکسین بنام ۱-آمینو-دی-پرولین وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.