فایل و فایل-آموزش کشت جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل و فایل-آموزش کشت جو دارای ۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل و فایل-آموزش کشت جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل و فایل-آموزش کشت جو۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل و فایل-آموزش کشت جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل و فایل-آموزش کشت جو :
این فایل در مورد آموزش کشت جو در ۴۸ صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.
فایل و فایل-آموزش کشت جو
فهرست
مقدمه. ۴
جو : ۴
انتخاب زمین. ۴
کودشیمیایی. ۴
روش کاشت جو. ۵
آبیاری.. ۵
خاستگاه : ۶
گیاهشناسی : ۶
ردهبندی علمی : ۶
ساختمان شیمیایی دانه جو : ۷
تفاوت ظاهری جو بدون پوشینه با جو معمولی : ۷
عملیات کاشت : ۸
مراحل آبیاری به شرح ذیل است : ۸
تراکم مناسب : ۹
عملیات زراعی( تهیه زمین ) : ۹
سازگاری گیاه جو : ۹
نیاز کود : ۱۱
آفات و بیماری های جو : ۱۲
برداشت جو : ۱۲
موارد مصرف جو : ۱۳
خواص دارویی گیاه جو : ۱۳
نکات فنی زراعت جو. ۱۴
انتخاب زمین. ۱۴
کودشیمیایی. ۱۵
انتخاب بذر. ۱۵
روش کاشت جو. ۱۵
آبیاری.. ۱۵
برداشت: ۱۶
مقاومت گیاه جو. ۱۷
بزرگترین کشورهای تولیدکننده جو. ۱۷
انواع جو نسبتبه دما ۱۸
نیاز کودی.. ۱۹
آفات و بیماریها ۱۹
خواص جو. ۲۰
گـیــــــاه جــــــــو: ۲۱
تهیه زمین مناسب: ۲۱
نیازهای کودی گیاه جو: ۲۲
– کودهای شیمیایی: ۲۳
کودهای ماکرو: ۲۳
علایم کمبود کودها در جو. ۲۴
کودهای میکرو: ۲۵
تاریخ کاشت: ۲۶
عمق کاشت: ۲۷
روش کاشت: ۲۷
آبیاری: ۲۸
مبارزه با علفهای هرز: ۲۸
بیماریهای عمده جو: ۲۹
فرآیند کاشت جو ۳۰
آموزش کاشت جو. ۳۰
تهیه زمین مناسب: ۳۲
تاریخ کاشت: ۳۵
مقدمه ۳۸
تاریخچه ۳۹
سازگاری گیاه جو ۳۹
انواع جو. ۴۰
کود ۴۰
آفات و بیماری های جو ۴۱
برداشت جو ۴۱
موارد مصرف جو. ۴۲
برداشت یولاف: ۴۵
خواص درمانی یولاف: ۴۵
مقدمه جو :
جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینهها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً از ایوپی و آسیای جنوبشرقی آغاز شدهاست.
نکات فنی زراعت جو
جو نقش مهمی در تامین پروتئین حیوانی و خوراک دام ها داشته و به همین لحاظ برای نیل به خود کفائی در تامین پروتئین حیوانی و قطع واردات کشت و کار آن از اهمیت خاصی برخوردار است. جوهای بومی و محلی کم توقع تر از جوهای اصلاح شده اند و عملکرد کمتری دارند و برای استفاده از جوهای اصلاح شده و پر محصول باید توقعات آنها از لحاظ کود آب، بذر و تاریخ کشت را تامین نماییم. جو در تناوب زراعی به عنوان محصول کم توقع و پاک کننده زمین از علف های هرز و اصلاح کننده خاک در خاک های جوان نقش عمده ای دارد.
انتخاب زمین
زمینی که برای کشت جو انتخاب می شود باید دارای عمق کافی بوده و نرم، سبک و قوی ودارای زهکش بوده و به خوبی تهویه شود، بهترین خاک دارای بافت متوسط یالومی با ۸-۷ pH می باشد.
کودشیمیایی
نیاز کودی جو آبی به طور میانگین ۲۰۰- ۱۰۰ کیـــلوگرم کود ازته، ۱۵۰-۱۰۰ کیلوگرم کود فسفاته و ۱۵۰-۱۰۰ کیلوگرم کود پتاسه می باشد.
انتخاب بذر
بذر باید دارای قوه نامیه و درجه خلوص بالا و عازی از بذور علف های هرز باشد . بزرگی اندازه و یکسانی بذر اهمیت زیادی دارد و بهتر است قبل از کاشت با سموم قارچ کش مثل کربوکسین تیرام ضد عفونی صورت گیرد.
روش کاشت جو
عمق کاشت بذر جو پاییزه ۴-۳ سانتی متر است. در صورت کمبود رطوبت عمق کاشت ۶-۵ سانتی متر است . عمق کاشت جو بهاره با توجه به نوع رطوبت و نوع خاک ۶-۳ سانتی متر است.
آبیاری
تعداد دفعات آبیاری برای جوهای پاییزه ۵-۴ و برای جوهای بهاره ۳ بار است کمبود آب موجب تقلیل سرعت نمو، سریعتر متوقف شدن نمو و در نتیجه زودرس ساختن آن می گردد.
در شرایط مساعد برای رشد و ن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.