تحقیق بررسی سیستم حسابداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق بررسی سیستم حسابداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه دارای ۶۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق بررسی سیستم حسابداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز تحقیق بررسی سیستم حسابداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بررسی سیستم حسابداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق بررسی سیستم حسابداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه :
موضـوع:
بـررسی سیستم حسـابـداری اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه
مقدمـــه
نخستیـن انتشـارات مستقیــم به حسـابداری و حسـابرسی در ایـران مورخ ۱۳/۱۱/۱۳۱۴ می باشد که برای بار اول از اصطلاحاتی از قبیل بیلان (ترازنامه) – بدهکار و بستانکار صحبت می شد که خود مقدمهای بر قوانین مالیاتی سالهای ۱۳۲۸،۱۳۳۵ و ۱۳۴۵ میباشد. همچنین در سال ۱۳۲۲ قانون مالیات بر درآمد تدوین شد با وجود اینکه این قانون هرگز به مورد اجرا گذاشته نشد ولی اصطلاحاتی از قبیل هزینه و درآمد در آن به کار رفته بود. حسابداری به روش جدید در ایران بیشتر در مؤسسات خارجی که در ایران مشغول به کار بودند، موسوم شد. (این مؤسسات عبارت بودند از شرکت سابق نفت، بانک سابق شاهی و سایر مؤسسات و بانکهای خارجی ) سپس در بانک ملی و سایر بانکهای ایران رواج یافت .
از نظر تعلیم اصول حسابداری در آن موقع مؤسسات داخلی قادر به این کار نبودند و تنها آموزشگاه فنی آبادان، کالج آمریکایی و بعضی از مدارس اختصاصی از قبیل مدرسهی تجارت ، آموزشگاه بانک ملی ایران و دبیرستان فنی – مالی اصول حسابداری و دفترداری را تدریس می کردند. ولی متأسفانه تا سالها پستهای مهم حسابداری در دست کارمندان خارجی بود و به ایرانیان امکان فراگرفتن آنرا نمی دادند، حتی در بانک ملی ایران با وجود اینکه چندین سال از تأسیس آن می گذشت هنوز مسئولیت و مشاغل مهم حسابداری در دست خارجیان بود و پس از سالها ایرانیانی که در بانک شاهی سابق فنون حسابداری را فرا گرفته بودند مسئولیت های مهم را بر عهده گرفتند .
پس از بازگشت چند نفر از حسابداران اعزام شده به انگلستان اولین بار در سال ۱۳۲۵ شمسی اساسنامهی جمعیتی به نام جامعه حسابداران ایران و چهارچوب اولین نظام حسابرسی ایران که مربوط به سال ۱۳۲۵ می باشد در ماده ۳۳ قانون مالیاتهای مستقیم پیش بینی شده ، سپس در سال ۱۳۴۲ انجمن محاسبین قسم خورده با ۴۰ عضو از طرف وزارت دارائی تشکیل گردید . در اسفند ۱۳۴۵ قانون جدید مالیاتهای مستقیم حسابداری را به رسمیت شناخت و وزارت دارائی ۱۶ نفر را به سمت حسابدار رسمی تأیید کرد.
کانون حسابداران رسمی در سال ۱۳۵۴ به ثبت رسید ولی اعضای آنها با توجه به محدودیت پذیرش سایر حسابداران تا سال ۱۳۵۷ فقط حدود ۸۰ نفر حسابدار رسمی و ۷۰ نفر حسابدار غیر شاغل بودند . سرانجام در سال ۱۳۵۹ شورای انقلاب موارد مربوط به حسابداران رسمی و کانون حسابداران رسمی را به طور کلی از قانون حذف کرد. انجمن حسابداران خبره که در سال ۱۳۵۳ به وجود آمده بود در حال حاضر حدود ۴۰۰ نفر عضو دارد، از نظر حسابرسی در آذر ماه سال ۱۳۵۰ لایحه ی تأسیس شرکت سهامی حسابرسی به تصویب کمسیون های مجلسین رسید . این شرکت در حال حاضر عملیات حسابرسی کلیه مؤسسات دولتی مستقل و نیمه مستقل (سازمانهای دولتی به غیر از وزارتخانه ها و شرکتها )، مؤسساتی که از دولت کمک مالی دریافت می کنند را عهدهدار می باشد .
سخنان بزرگان در مورد حسابداری:
روش دفترداری بدهکار و بستانکار (دوطرفه) و یا به زعم برخی سبک ایتالیایی، آنقدر منظم و دقیق است که بازرگان را در هر لحظه از داده و ستاندههای حاصل از انجام معاملات آگاه میسازد. ۱۶۹۵- (Hatton) هاتون سیستم دفترداری، انسان را از میزان واقعی ثروت، ماهیت داراییها و بدهیها، جزئیات مربوط به سود و زیان و نحوه افزایش آنها آگاه میکند. شخص قادر خواهد بود هزینهای خاص را در طول دورههای زمانی مختلف با هم مقایسه و نتایج بهدست آمده را تجزیه و تحلیل کند. ۱۸۷۸- (Battersby) باترزبی حسابداری علمی است که به شیوههای ثبت معاملات مربوط به ایجاد و یا تغییر ثروت میپردازد و اثرات آنها را در ایجاد، توزیع و تغییر ثروت نشان میدهد. ۱۸۹۹- (Lisle) لیزل انباشت ثروت که باعث ایجاد ثروت بیشتر میشود، سرمایه نامیده میشود. وظیفه حسابداری، گزارش افزایش ثروت یا سرمایهای است که در طول زمان مورد استفاده قرار میگیرد. ۱۹۶۲- (Marple) مارپل صورتهای مالی، ابزارهایی برای انتقال اطلاعات مربوط به ثروت یک بنگاه تجاری هستند. ۱۹۷۲- (Andersen & Co.) اندرسن و شرکا وظیفه حسابداری تهیه ابزاری برای اندازهگیری ثروت و چگونگی افزایش یا کاهش آن در طی یک دوره مالی و گزارش آن به کلیه افراد ذینفع است. ۱۹۷۲- (Skinner) اسکینر ترازنامه معمولاً برای گزارش میزان ثروت یک بنگاه تجاری در یک لحظه از زمان تنظیم میشود. صورت سود و زیان … معمولاً برای گزارش تغییرات ثروت در نتیجه فعالیتهای اقتصادی در طی دوره مالی است. ۱۹۷۴- (Anderson & others) اندرسن و دیگران یکی از وظایف اصلی حسابدار، آن است که حساب ثروت را زیرنظر بگیرد؛ او باید میزان ثروت را در هر لحظه از زمان (در ترازنامه) و نیز تغییرات آن را طی دوره زمانی خاص (در صورت سود و زیان) اندازهگیری کند. ۱۹۷۵- (Baxter) باکستر نگهداری حسابهای بازرگان با استفاده از روش بدهکار و بستانکار نشاندهنده هنر دفترداری است … بهطوریکه در هر لحظه از زمان که حسابدار یا صاحبکار (کارفرما) مایل باشد، میتواند بفهمد که ارزش مستغلاتش (داراییهایش) چقدر است و چگونه افزایش یا کاهش مییابد و چه مقدار سود یا زیان کرده است. ۱۹۸۶- (Hawkins) هاکینز دفترهای یک بازرگان در واقع ساعت گویای اوست که در هر لحظه به او میگوید اوضاع چگونه است و او میفهمد چه موقع باید دست از کار بکشد. ۱۷۲۶- (Defoe) دفوئه دفترداری، علم و هنر ثبت صحیح و مداوم معاملات مالی در دفترهاست، بهطوریکه نتیجه عملیات طی دوره و وضعیت دقیق مالی در پایان دوره بهطور شفاف، با سرعت و در کمال صحت تعیین میشود. ۱۹۲۹- (Fieldhouse & Fieldhouse) فیلدهاوس و فیلدهاوس از هدفهای اساسی دفترداری و حسابداری … نگهداری دائمی و روزانه معاملات مربوط به بنگاه تجاری … تهیه حسابها بهشکل دورهای، نشان دادن نتایج معاملات و بدهیها و داراییهای یک موسسه … و ارائه آمار و ارقام قابل اتکا و بهمنظور فروش یا ترکیب واحد تجاری و یا افزایش میزان وام بانکی، افزایش سرمایه و … در زمان مورد نیاز است. ۱۹۳۷- (Moore) مور حسابداری باید بتواند اطلاعات مهم و اساسی درباره وضعیت مالی بنگاه تجاری و پیشرفت آن در تحصیل سود را ارائه کند. ۱۹۳۸- (Sanders & others) ساندرز و دیگران هدف اساسی … حسابداری نوین، ثبت تغییرات در وضعیت مالی یا اقتصادی است بهطوریکه وضعیت مالی جدید را در پایان یک تاریخ و نتیجه عملیات طی دوره … منتهی به آن تاریخ را نشان دهد. ۱۹۶۳- (Moonitz & Jordan) مونیتز و جوردان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.