بررسی چناران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چناران دارای ۵۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چناران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی چناران۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی چناران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی چناران :

معرفی اجمالی شهرستان:

بررسی موقعیت شهرستان در استان:

شهرستان چناران در شمال استان خراسان واقع شده است. این شهرستان محل عبور جاده اصلی تهران به مشهد ( راه آسیایی ) می باشد . شهرستان چناران از شمال به درگز و ازشرق و جنوب شرق به مشهد و از جنوب به نیشابوراز غرب و شمال غرب با قوچان همسایه است .

این شهرستان در شمال استان خراسان واقع در طول جغرافیایی ۲۹، ۵۸ تا ۳۹ ، ۵۹ و عرض جغرافیایی ۱۶ و ۳۶ تا ۳۷ و ۵۲ می باشد . شهرستان چناران طبق آخرین تقسیمات در سال ۱۳۷۸، دارای بخش های گلبهار، مرکزی و ۶ دهستان درزآب ، بیزگر، گلمکان، بخش مرکزی ، بقمچ ، رادکان و چناران است و دارای ۲۷۲ آبادی دارای سکنه می باشد . نقشه شماره ۱ تا ۲ موقعیت اداری سیاسی شهرستان چناران را نشان می دهد .

جمعیت :

براساس آمار ۱۳۷۵ مرکز آمارایران ، این شهرستان دارای ۱۰۷۲۷۰ نفر جمعیت است از این تعداد جمعیت ۵۳۱۱۹ نفر(۶/۴۹ درصد) مردان و ۵۲۰۲۱ نفر(۱/۵۰ درصد) را زنان به خود اختصاص داده اند . همچنین دراین سال ۴/۶۹ درصد جمعیت در نقاط روستایی و ۹/۲۹ درصد آن در نقاط شهری سکونت داشته اند. جمعیت غیرساکن۵/۰ درصد کل جمعیت شهرستان را شامل می شوند جمعیت این شهرستان از ۶۲۵۲۲ نفر در سال ۱۳۲۵ به ۱۰۷۴۷۰ نفر در سال ۱۳۷۵ افزایش داشته است.

براین اساس متوسط نرخ رشد ۳۰ سال اخیر ۷/۱ درصد محاسبه شده است.با توجه به تعداد جمعیت و وسعت شهرستان در سال ۱۳۷۵، تراکم نسبی جمعیت ۷/۲۷ نفر درکیلومتر مربع محاسبه گردیده است و از مجموع ۶۲۲۱۵ نفر جمعیت ۶ ساله و بیشتر در سال ۱۳۷۵ ، ۲۶۹۳۷ نفر با سواد بوده اند .

رودها :

شهرستان چناران در بخش علیای حوضه کشف رود واقع شده است و رودخانه کشف رود در بین رشته کوههای هزارمسجد و بینالود و در امتداد شمال غرب به جنوب شرق در میان دشت مشهد – مشهد در جریان است . مهمترین جریانات سطحی شهرستان چناران شامل ، رودخانه فریزی ، رادکان، اخلمد و گلمکان می باشد .

کوهها :

ناهمواریهای شهرستان شامل موارد زیر می باشند.

الف ) رشته کوه کپه داغ ، این رشته کوه در شمال چناران در جهت شمال غربی ، جنوب شرقی واقع شده است قسمت قدامی آن اشراف بر دشت چناران دارد .

ب) رشته کوه هزار مسجد

ج) ناحیه پیشکوههای بینالود

د) رشته کوه بینالود: امتداد این رشته کوه از شمال غربی به جنوب شرقی است و دشت های مشهد و نیشابور را از هم جدا می کند .

مراتع :

شهرستان چناران بنابر آمارسال ۱۳۷۵ مرکز آمار ایران دارای ۱۹۵۷۵۰ هکتار مرتع می باشد. در این شهرستان مراتع از نوع خیلی خوب وجود ندارد .

مراتع از نوع خوب با وسعت ۳۱۳۱، هکتار ۷/۱ در صد از سطح مراتع را شامل می شوند. مراتع از نوع خوب متوسط شهرستان ۵۰۷۵۰ هکتاراست که ۹/۲۵ درصد از مراتع را تشکیل می دهند.مراتع از نوع فقیربا ۱۰۶۰۶۴ هکتار و خیلی فقیر ۳۵۶۲۵ هکتار به ترتیب ۲/۵۲ و ۴/۱۸ درصد از سطح مراتع را به خود اختصاص می دهند.

بدین ترتیب می بینیم که بیشترین درصد را مراتع فقیر به خود اختصاص می دهند . با توجه به میزان بارندگی سالیانه ۲/۱۴۹ میلی متر می توان با عملیات احیاء مراتع و توجه به آبخیزداری ، کیفیت مراتع شهرستان را ارتقاء داد .

راهای ارتباطی :

طول راههای حوزه استحفاظی شهرستان چناران ۶/۱۲۴ کیلومتر می باشد. ازاین میزان ۹/۱۸۵ کیلومتر آن آسفالته و ۷/۵۲۸ کیلومتر آن شخصی می باشد . همچنین دراین شهرستان از طول راههای ذکر شده ۵/۶۲۷ کیلومتر آن راه روستایی ۱/۳۹ کیلومتر آن راه اصلی ، ۱۴ کیلومتر راه فرعی و ۲۲ کیلومتر راه دسترسی می باشد . در این شهرستان ، راه ارتباطی از نوع آزاد وجود ندارد .۱/۳۹ کیلومتر راه اصلی شهرستان تماماً ۴ خطه می باشد .

از کل راههای شهرستان ۱۱۰ کیلومتر آن آسفالت گرم و ۵/۴۴ کیاومتر آسفات سرد است . در این شهرستان ۱۲۷ کیلومتر راه شوسه بدون ابنیه و ۹۲ کیلومتر راه با ابنیه می باشد .

پوشش گیاهی :

پوشش گیاهی شهرستان چناران را می توان به ۳ دسته تقسیم نمود .

الف ) پوشش گیاهی مناطق مرتفع :

این ناحیه تقریباً از ارتفاع ۲۵۰۰ متر به بالا را دربرمی گیرد. عمده ترین گونه های گیاهی عبارتند از کلاه پرچین و چربک ( که جزء گیاهان بالشتکی هستند و از نقطه نظر تغذیه به دامها رتبه پایین دارند و فقط از لحاظ پوشش در مرتع و جلوگیری از فرسایش خاک حائز اهمیت هستند).

ب ) پوشش گیاهی آبراهه ها :

شامل گونه های گز و پروسیکا

ج) پوشش گیاهی در ارتفاعات پایین :

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.