بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن دارای ۷۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن :

بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن

فرمت فایل: ورد – Word و قابل ویرایش

تعداد صفحات:۷۸

مقدمه :

مخابرات به عنوان ارسال و دریافت خبر از دیر زمان در این کشور کهنسال رایج بوده است. یعنی زمانهای که بشر به وسیله دود و آتش و سپس به وسیله نور و آینه و یا پیک و چاپار و تپه ها ایستگاههای بین راهی اخبار و اطلاعات مهم اجتماعی و کشوری را به اقصی نقاط یک کشور و یا ما بین کشورهای همجوار و ارسال و یا دریافت می کرده اند.

اینک متجاوز از یک قرن از زمانی که مخابرات جدید برقی در ایران شروع به کار نموده می گذرد و این امر با معرفی تلگراف مورس از سال ۱۲۳۶ و سپس ارتباط تلفنی ما بین تهران و شهر ری در سال ۱۲۶۶ آغاز گردید.

پیشرفت و دست آوردهای علمی بشر در زمینه مخابرات . الکتریسیته و الکترونیک آنچنان دگرگونی در صنعت مخابرات ایجاد نموده که امروزه انواع سرویسهای مخابراتی یا کیفیت عالی و با نرخهای ارزان می تواند در دسترسی دور افتاده ترین نقاط کشور قرار گیرد.

در کشور ما ایران نیز تحولات صنعت دمخابرات ادامه داشته بطوریکه استفاده از انواع تکنیک های مخابراتی بی سیم و باسیم نظر بوده و این امر خصوصاً بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران برای ایجاد امکانات و سرویس های مخابراتی در روستاها و نقاط دور افتاده کشور از اهمیت والائی برخوردار گردیده است.

اکنون با استفاده از مرکز خود کار تلفن و کابلها و شبکه های ارتباتی بین شهری که شامل شبکه های مایکروویو، کاریر،PGM،UHF،VHF،HF ونیز تجهیزات تلفن خودکار بین شهری بین المللی و ارتباطات ماهوارهای می باشد، امکان برقراری ارتباط تلفنی در شهرها و مابین شهرها و نیز در حد بین المللی وجود دارد.

با توجه به وسعت و تنوع خدمات و سرویسهای مخابراتی، تهیه و تدوین آئین نامه ها و دستورالعمل های اجرائی مشتمل بر: تعرفه ها، نحوه ارائه خدمات و روابط بهره گیرندگان سرویس های خدماتی که در این جزوه شرح داده می شود با شرکت مخابرات، ضروری تشخص داده شده و لذا فعالیت های همه جانبه ای در این زمینه بعمل آمد.

بررسی دستگاه شارژر و مراکز تلفن
فهرست مطالب

عنوان

فصل اول-

۱-۱. تاریخچه……………………………………………………………..

۲-۱. نمودار سازمانی و تشکیلات……………………………………….

۳-۱. نوع محصولات تولیدی یا خدماتی …………………………………

۴-۱. شرح مختصری از فرآیند تولیدی یا خدماتی………………………..

فصل دوم- ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی……………….

۱-۲. موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی …………………………..

۲-۲. بررسی شرح وظایف رشته کارآموز در واحد صنعتی ……………

۳-۲. امور جاری در دست اقدام ………………………………………..

۴-۲. برنامه های آینده ……………………………………………………

۵-۲. تکلیف های که توسط رشته مورد نظر در واحد صنعتی بکار می رود.

فصل سوم – ………………………………..

بخش اول- مقدمه‌ای بر منبع تغذیه…………………………………..

بخش دوم – شارژر ۴۸ولت ۲۰آمپر (مدل C ……………………

بخش سوم – شارژر سوئیچینگ PSU-180 ………………………

بخش چهارم – کیاتل…………………………………………………….

بخش پنجم : – بررسی و رفع اشکال انواع برد مرکز تلفن……………….

مراجع : ………………………………………………………………………….

فصل اول

۱-۱-تاریخچه مخابرات :

طبق نوشته مورخان ، در زمانهای قدیم اتفاقات مهم(از قبیل حمله دشمن ، فتوحات و پیروزی ها، شکست ، شیوع بیماری ) را از طریق بر افروختن آتش یا ایجاد دود در ارتفاعات و قلل کوهها و یا بوسیله علائم ممکن دیگر خبر می دادند . بعدها با حرکت دادن مشعل وشن و یا با استفاده از مشعلهای روشن کوتاه و بلند و همچنین تکرار صداهائی که بئسیله دهان یا وسایلی از قبیل طبل ، شیپور بوق انجام می گرفت وقایع مهم مانند :آتش فشان ، سیل ، طوفان ، صاعقه . خطرات دیگر را اطلاع می دادند. نظر باینکه زبانهای مورد تکلم در بین اقدام با هم فرق می کرد. در نتیجه از لغات یک هجائی استفاده می گردید. با گذشت ایام فن مبادله پیام به تدریج راه تکامل پیمود، بنحوی که در سال ۱۲۵۴ هجری قمری خط و نفلیه اختراع گردید. در سال ۱۲۶۸ هجری قمری دستگاه مورس برقی بوجود آمد. در سال ۱۲۳۶ هجری شمسی اولین خط تلگراف خودکار بین تهران و زنجان و سپس تهران و تبریز ایجاد گردید. در سال ۱۲۶۶ در مسیر اولین خط راه آهن ایران (ماشین دودی) یک خط تلفنی بین تهران- حضرت عبدالعظیم دائر گردئد . تاریخچه مخابرات و ارائه خدمات مخابراتی در ایران را می توان بشرح ذیل خلاصه نمود.

الف : تلفن شهری و مرکز تلفنی

– در سال ۱۲۶۶ یک خط تلفنی بین تهران و شهر ری یعنی در ابتدا و انتها مسیر راه آهن تهران- حضرت عبدالعظیم ایجاد گردید.

– در سال ۱۲۹۵ شانزده شهر ایران دارای ارتباط تلفنی با تهران بود.

– در سال ۱۳۰۵ اولین مرکز تلفن مغناطیسی در تهران دائر گردید.

– در سال ۱۳۱۱ شرکت سهامی تلفن ایران شروع به فعالیت نمود.

– در سال ۱۳۱۸ اولین مرکز تلفن خودکار ایران (مرکز تلفن اکباتان ) شروع بکار نمود و سپس تا سال ۱۳۴۷ حدود ۱ /۴۱۶۰۰۰ شماره تجهیزات مراکز تلفن از کمپانی های زیمنس و استاندارد الکتریک خریداری شد.

– در سال ۱۳۴۸ کارخانجات مخابراتی ایران که تجهیزات مراکز تلفن را تولید می نمود شروع بکار نمود و ظرفیت تولید سالانه آن در حال حاضر حدوداً یکصد و بیست هزار شماره می باشد

– از سال ۱۳۶۳ نصب اولین مرکز تمام دیجیتال و کامپیوتریزه تلفن شهری در مرکز تلفن دانشگاه در تهران شروع گردید.

ب: ارتباطات بین شهری و راه دور

– در سال ۱۲۸۵ ارتباط بین شهری بین تهران و قلهک ایجاد گردید.

تا سال ۱۳۱۵ حدود ۲۴ شهر ایران از طریق خطوط هوائی دارای ارتباط بین شهری گردیدند

– در سال ۱۳۲۵ مقداری خطوط هوائی و دستگاههای کاریر که از طرف قوای اشغالگرد و طول جنگ جهانیدوم در ایران نصب شده بود در اختیار ایران گرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.