ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل :

ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل

رشته زیست شناسی

Usingmembrane transporters to improve crops for sustainable food production (2013)

توضیحات: ۷ صفحه انگلیسی، ۱۵ صفحه فارسی (word)

چکیده فارسی

با پیش بینی افزایش جمعیت جهانی حداقل ۲۵ درصد تا سال ۲۰۵۰، نیاز برای تولید مناسب مواد غذایی برای سلامتی انسان و محیط ضروری است. پیشرفت های اخیر نشان می دهد که ناقلان غشای گیاهی تخصصی می توانند برای افزایش بارهای محصولات اساسی مورد استفاده قرار بگیرند که محتوای غذایی را افزایش داده و مقاومت را در مقابل استرس های کلیدی افزایش می دهند، که شامل شوری، بیماریزاها و مسمومیت آلومینیوم می شود که در مقابل می تواند زمین قابل کشت دردسترس را توسعه دهد.

از جمعیت هفت میلیادی حاضر کره زمین، تقریبا یک میلیارد دچار سوء تغذیه و فاقد پروتئین کافی ، چربی ها و کربوهیدرات ها در رژیم غذایی شان هستند. بیشتر از یک میلیارد دارای تغذیه ناقص هستند چون رژیم غذایی شان فاقد میکرومغذی های لازم مانند آهن، روی و ویتامین آ است (ارجاع ۲). این نواقص تغذیه ای دارای تاثیر منفی بسیاری بر روی سلامت جهانی است که باعث حساسیت افزایش یافته به عفونت و بیماری ها می شود و ریسک اختلال روانی قابل توجه را افزایش می دهد. در طول چهاردهه بعدی، بیشتراز دو میلیارد انسان نیازمند غذای مغذی خواهند بود. در کنار رشد شهرنشینی، تقاضای افزایش یافته برای پروتین در کشورهای درحال توسعه با وقوع تغییر آب و هوایی و رشد جمعیت به وجود می آید که فشارهای بیشتر را بر روی تولید کشاورزی تحمیل خواهد نمود. پیش بینی می شود که تقاضای جهانی برای غذا تا سال ۲۰۳۰ تا ۴۰% افزایش یاید. راه حل های نوآورانه برای افزایش تولید بر روی زمین مورد استفاده کشاورزی ضروری است چون ما بلافاصله به محدودیت قابل تحمل ۱۵% از فضای زمین نزدیک می شویم که می تواند برای تولید محصولات مورد بهره برداری قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.