مقاله مقایسه اکتیویته سیال‌ها در سنگ های رسی و کربناتی دگرگون‌شده چشین در هاله مجاورتی باتولیت الوند، همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه اکتیویته سیال‌ها در سنگ های رسی و کربناتی دگرگون‌شده چشین در هاله مجاورتی باتولیت الوند، همدان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اکتیویته سیال‌ها در سنگ های رسی و کربناتی دگرگون‌شده چشین در هاله مجاورتی باتولیت الوند، همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اکتیویته سیال‌ها در سنگ های رسی و کربناتی دگرگون‌شده چشین در هاله مجاورتی باتولیت الوند، همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اکتیویته سیال‌ها در سنگ های رسی و کربناتی دگرگون‌شده چشین در هاله مجاورتی باتولیت الوند، همدان :

تعداد صفحات :۱۷

روابط صحرایی و سنگ‌نگاری نشان می­دهد که سنگ­های رسی و کربناتی دگرگون‌شده منطقه همدان در باختر ایران، تحت تأثیر یک دگرگونی چند مرحله­ای قرار گرفته­اند. نفوذ باتولیت الوند (با سن ژوراسیک) در سنگ­های میزبان رسی و کربناتی باعث شکل­گیری سنگ­های دگرگونی مجاورتی متفاوتی در محدوده چشین شده است که عبارتند از هورنفلس­های سیلیمانیت‌دار، مرمرها و سنگ­های دگرگونی کالک- سیلیکاتی. مجموعه کانی­های دگرگونی در سنگ­های‌رسی دگرگون‌شده و کالک- سیلیکات‌ها با هم متفاوت است به گونه ای که، کانی­های اوج دگرگونی در این سنگ­ها به ترتیب عبارتند از: گارنت، استارولیت، آلومینوسیلیکات‌ها (کیانیت/ سیلیمانیت)، بیوتیت، کلریت، مسکوویت و کوارتز. مجموعه کانیایی کالک-سیلیکات‌ها عبارتند از: گارنت، دیوپسید، ولاستونیت، اپیدوت و آمفیبول که معمولاً به‌صورت همزمان با یک فازدگرگونی مجاورتی رشد کرده­اند.با استفاده از تعادل ترمودینامیکی کانی­ها و واکنش­های تعادلی چندگانه، فشار و دمای اوج دگرگونی مجاورتی و همچنین اکتیویته سیال‌ها در سنگ‌های کالک- سیلیکاتی به ترتیب۶۰۰ تا ۶۳۰ درجه سانتی‌گراد، ۲ تا ۴ کیلوبار و کسر مولی CO2 حدود ۱۷/۰ برآورد شده است. این محاسبات با دیگر نتایج بدست آمده از سنگ­های متاپلیتی همخوانی خوبی دارد. دما و فشار دگرگونی مجاورتی بالا در این بخش از پوسته همدان بیانگر شرایط دگرگونی در رخساره پیروکسن- هورنفلس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.