پرسشنامه انگیزش تحصیلی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پرسشنامه انگیزش تحصیلی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پرسشنامه انگیزش تحصیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

پرسشنامه انگیزش تحصیلی

در این بررسی انگیزش تحصیلی (SIMS) توسط تست مک اینری و سینکالایر (۱۹۹۲) سنجیده شد . این تست در استرالیا تهیه شده و بر مبنای نظریه خود تعیین کنندگی ساخته شده است این تست در ایران بعد از تأیید روایی محتوا، پایائی آن به روش بازآزمایی به فاصله دو هفته (۷۳/۷۶) مورد تأیید قرار گرفته است و میزان آلفای کرونباخ آن ۷۴ تا ۸۸ درصد گزارش شده است. فرم کوتاه این پرسشنامه توسط بحرانی (۱۳۷۲) در شیراز ساخته شده است. این پرسشنامه دارای ۴۹ عبارت است که بر اساس مقیاس لیکرت از کاملا مخالفم(۱) تا کاملا موافقم(۴) تنظیم شده است که دارای ۱۱ عامل انگیزش تحصیلی است.از این ۴۹ ماده، ۵ ماده آن هدفمداری، ۴ ماده رقابت جویی، ۳ ماده گرایش به کار و تکلیف، ۴ ماده گرایش به پیشرفت، ۵ ماده وابستگی اجتماعی، ۴ ماده همیاری اجتماعی، ۴ ماده شهرت طلبی، ۵ ماده پاداشهای مادی، ۴ ماده قدرت طلبی، ۶ ماده عزت نفس و ۵ ماده اتکا به نفس را می سنجد.نمره گذاری در برخی سوالات معکوس صورت می گیرد. پایایی پرسشنامه ۴۹ سؤالی مورد استفاده در این تحقیق توسط بحرانی از طریق باز آزمایی و محاسبه آلفای کرونباخ اندازه گیری شده است. در روش باز آزمایی ضریب پایایی کل آزمون ۹۵/۰ بود. ضرایب پایایی مقیاس های ۱۱گانه نیز نسبتاً بالا و دامنه این ضرایب از ۷۰/۰ (مربوط به مقیاس گرایش پیشرفت ) تا ۹۰/۰ (مربوط به مقیاس انگیزش بیرونی ) متغیر بود. میانه ضرایب نیز معادل ۷۷/۰ بدست آمد. همچنین ثبات درونی پرسشنامه مورد استفاده برای کل پرسشنامه معادل ۷۷/۰ و برای مقیاس های مختلف ‌از حداقل۲۷/۰(مقیاس گرایش به پیشرفت) تا حداکثر ۷۷/۰ (مقیاس انگیزش بیرونی ) با میانه ۵۰ /۰ بدست آمد. (جمشیدی، ۱۹۹۷)

پایایی پرسشنامه انگیزش تحصیلی

پایایی پرسشنامه ۴۹ سؤالی مورد استفاده در این تحقیق توسط بحرانی از طریق باز آزمایی و محاسبه آلفای کرونباخ اندازه گیری شده است. در روش باز آزمایی ضریب پایایی کل آزمون ۹۵/۰ بود. ضرایب پایایی مقیاس های ۱۱گانه نیز نسبتاً بالا و دامنه این ضرایب از ۷۰/۰ (مربوط به مقیاس گرایش پیشرفت ) تا ۹۰/۰ (مربوط به مقیاس انگیزش بیرونی ) متغیر بود. میانه ضرایب نیز معادل ۷۷/۰ بدست آمد. همچنین ثبات درونی پرسشنامه مورد استفاده برای کل پرسشنامه معادل ۷۷/۰ و برای مقیاس های مختلف ‌از حداقل۲۷/۰(مقیاس گرایش به پیشرفت) تا حداکثر ۷۷/۰ (مقیاس انگیزش بیرونی ) با میانه ۵۰ /۰ بدست آمد. (جمشیدی، ۱۹۹۷)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.