شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک)۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک) :
توضیحات:
تحقیق شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری (مبانی ادراک)، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۲۵ صفحه، همراه با با منابع درون متن.
بخشی از متن:
قابلیت های محیط :
قابلیت های هر چیز چه مادی و چه غیر مادی بخشی از داشته های آن چیز است که آن را برای موجودی خاص یا عضوی از یک گونه موجودات قابل استفاده می سازد . این داشته ها معانی و روابط زیبایی شناختی را نیز تامین می کنند . بعضی از خواسته ها توسط یک شی یا محیط زمینی زنده یا فرهنگی، از دیگر خواسته ها راحت تر تامین می شوند . بعضی از فعالیت ها در پیکره بندی ویژه ای از محیط ساخته شده ، نیاز های بعضی از مردم را تامین و نیاز های ببعضی دیگر را تامین نمی کنند . نکته مهم این است که قابلیت های یک محیط کالبدی چه خوب و چه بد چیزی است که آن محیط با ویژگی های پیکره بندی ، مواد و مصالح سازنده خود پیشنهاد می نماید .
الگو های مختلف محیط ساخته شده قابلیت تامین رفتار ها و تجارب زیبا شناختی مختلفی را دارند . بنابراین قابلیت های محیط ساخته شده ، انتخاب های رفتاری و زیبا شناختی فرد را بسته به چگونگی پیکره بندی محیط ، محدود می کند یا گسترش می دهد .
از آن جا که ادراک ابلیت محیط به میزان زیادی به ویژگی ها . انگیزش های انسانی فرد یا گروه بستگی دارد فرایند های رفتار انسان تبیین دقیق تر است که به درک بهتر محیط و قابلیت های آن برای مردم منجر خواهد شد . (لنگ ، جان . ۱۳۸۳ )
محیط برای تامین تجربه ها و رفتار های انسان توان بالقوه دارد فرایند های اساسی توان انسان و محیط در جدول نشان داده شده است . اطلاعات محیط از طریق فراین های ادراکی به دست می آید که به وسیله طرح واره های ذهنی بر انگیخته شده و توسط نیاز های انسانی هدایت می شود . این طرح واره ها تا حدودی فطری و تا حدودی آموختنی هستند و پیوند ادراک وشناخت را برقرار می سازند . طرح واره ها نه تنها فرایند های ادراکی بلکه واکنش های احساسی ( عاطفه ) و اعمال ( رفتار فضایی ) را هدایت می کنند و در مقابل این فرایند ها و واکنش ها نیز طرح واره های ذهنی را به عنوان حاصل رفتار ادراک شده تحت تاثیر قرار می دهند . احساسات و کنش های انسانی توسط قابلیت های محیط طبیعی ساخته شده ، محیط فرهنگی و شخصیت درونی انسان محدود می شوند …
شناخت موقعیتهای خاص در طراحی فضای شهری(مبانی ادراک)
فهرست مطالب:
ادراک
قابلیت های محیط
نظریه گشتالت ادراک
نظریه کنش متقابل ادراک
حواس و نقش آنها در ادراک
ادراک بصری
ادراک و سرعت
قابلیت رویت
قابلیت نمادها
پیکربندی فضایی
مصالح ساختمانی
قابلیت تصویرسازی
احساس فضا
پویایی
شادی و شوخی
تنش
وحشت
تظاهر
چرا ساختمانها شناخته می شوند؟
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.