تحلیل همبستگی بین سرمایههای اجتماعی و سرمایه انسانی با درجه توسعه یافتگی شهرها (نمونه موردی: شهر الوند و شهر قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل همبستگی بین سرمایههای اجتماعی و سرمایه انسانی با درجه توسعه یافتگی شهرها (نمونه موردی: شهر الوند و شهر قزوین) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل همبستگی بین سرمایههای اجتماعی و سرمایه انسانی با درجه توسعه یافتگی شهرها (نمونه موردی: شهر الوند و شهر قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل همبستگی بین سرمایههای اجتماعی و سرمایه انسانی با درجه توسعه یافتگی شهرها (نمونه موردی: شهر الوند و شهر قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل همبستگی بین سرمایههای اجتماعی و سرمایه انسانی با درجه توسعه یافتگی شهرها (نمونه موردی: شهر الوند و شهر قزوین) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

این پژوهش به تبیین تاثیری که سرمایه اجتماعی بر توسعه یافتگی شهرها می گذارد، میپردازد و هدف از آن سنجش و ارزیابی رابطهپایداری اجتماعی با توسعه یافتگی شهرهاست. از این رو به مطالعه سرمایه اجتماعی، توسعه یافتگی و شاخص های هریک و تاثیر آنان بردیگری پرداخته شد. دو شهر قزوین و الوند به علت وجود سرمایه های اجتماعی با سطوح متفاوت، سطح توسعه یافتگی مختلف و گرفتنتاثیر یکسان از محیط به واسطه موقعیت یکسان به عنوان نمونه های موردی پژوهش انتخاب شد. از بین شاخص های استخراجی از طریقتحلیل محتوا شاخص هایی استخراج شد و از طریق اطلاعات آماری و اسنادی از سازمان های مربوطه و در راستای آن با تحلیل پرسشنامه هااز طریق نرم افزارهای Spss و Excel با آزمون های آماری مربوطه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. نمره سرمایه اجتماعی وشاخص های کلیدی آن در دو شهر محاسبه گردیده است و باهم مقایسه شد. سپس در ارتباط با وضعیت توسعه مورد سنجش قرار گرفت.در این پژوهش دیده شد که از نظر ابعاد سرمایه های اجتماعی شهر الوند وضعیت مطلوب تری نسبت به قزوین دارد. اما از نظر شاخص هایکمی توسعه یافتگی شهر الوند در مقایسه با قزوین در سطح پایین تری قرار دارد.همچنین با وجود سرمایه اجتماعی قویتر در شهر الوندنسبت به قزوین به علت عدم وجود خدمات و امکانات مطلوب، گرفتن خدمات از شهر قزوین و وجود سرمایه های اجتماعی درون گروهیقویتر نبست برون گروهی؛ توسعه یافتگی شهر از حد انتظار و در مقایسه با شهر قزوین کمتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.