مقاله اثر کرم برروی ساختار میکروسکوپی و تافنس شکست چدن داکتیل استمپر شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کرم برروی ساختار میکروسکوپی و تافنس شکست چدن داکتیل استمپر شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کرم برروی ساختار میکروسکوپی و تافنس شکست چدن داکتیل استمپر شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کرم برروی ساختار میکروسکوپی و تافنس شکست چدن داکتیل استمپر شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کرم برروی ساختار میکروسکوپی و تافنس شکست چدن داکتیل استمپر شده :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

چدن داکتیل استمپر شده بخاطر انعطاف پذیری خوب ، مقاومت در برابر سایش و استحکام خستگی خوب یکی از مواد مهم مهندسی بشمار می رود خواص جالب ADI مربوط به ساختار میکروسکوپی آن که شامل فریت و استنیت است میباشد درجه حرارت و زمان استمپرینگ دارای اثر مهمی برروی تافنس ADI دارد با توجه به اینکه تابحال هیچ تحقیقی درمورد اثر کرم برروی تافنس ADI انجام نشده است دراین پژوهش اثر کرم برروی تافنس چدن داکتیل استمپر شده مورد بررسی قرارگرفته است دراین تقحیق ابتدا چدن داکتیل با درصدهای متفاوت کرم ریخته گری شده و در درجه حرارت ۹۰۰ درجه تحتعملیات استنیته قرارگرفته و سپس در درجه حرارتهای مختلف تحتعملیات استمپرینگ قرارگرفته است بعد از عملیات حرارتی نمونه ها تحت عملیات ضربه قرارگرفته و سختی آنها توسط دستگاه سختی سنجی اندازه گیری شده است و ساختار میکروسکوپی نمونه ه توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی مورد بررسی قرارگرفته است. سطح شکست نمونه ها توسط میکروسکوپ الکترونی بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.