اثر چپرونی نانوذره ی طلا ساخته شده از گیاه چای ترش به روش سنتز سبز بر روی تشکیل آمیلویید در پروتیین آلفا-لاکتالبومین با روشهای اسپکتروسکوپی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر چپرونی نانوذره ی طلا ساخته شده از گیاه چای ترش به روش سنتز سبز بر روی تشکیل آمیلویید در پروتیین آلفا-لاکتالبومین با روشهای اسپکتروسکوپی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر چپرونی نانوذره ی طلا ساخته شده از گیاه چای ترش به روش سنتز سبز بر روی تشکیل آمیلویید در پروتیین آلفا-لاکتالبومین با روشهای اسپکتروسکوپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر چپرونی نانوذره ی طلا ساخته شده از گیاه چای ترش به روش سنتز سبز بر روی تشکیل آمیلویید در پروتیین آلفا-لاکتالبومین با روشهای اسپکتروسکوپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر چپرونی نانوذره ی طلا ساخته شده از گیاه چای ترش به روش سنتز سبز بر روی تشکیل آمیلویید در پروتیین آلفا-لاکتالبومین با روشهای اسپکتروسکوپی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

آمیلوییدوزیس یک اختلال ارثی یا اکتسابی است که با تاخوردگی اشتباه پپتید و پروتیینهای عملکردی و محلول نرمال مرتبط است، و تبدیل آنها به تجمعات پایدار باعث ایجاد فیبریلهای آمیلوییدی می شود. این فیبریلها عملکرد پروتیینهای مربوطه را کاهش می دهد و با ایجاد حدواسطهای سمی در روند خود تجمع سازی باعث ایجاد بیماریهای آمیلوییدی همچون آلزایمر، پارکینسون و.. می شود. نانوذرات ذراتی در مقیاس ۱-۱۰۰ نانومتر هستند که روی فرایند فیبریلاسیون پروتیینها تاثیر داشته و از آنجاکه نانوذرات حاصل از روشهای شیمیایی خطرناک بوده، امروزه از اصول شیمی سبز (استفاده ازمواد گیاهی و پلی فنولی) برای تولید آنها استفاده می شود که علاوه بر کاهش عواقب خطرناک این مواد ،خلوص نانوذرات تولیدی هم افزایش می یابد. در این مقاله با استفاده از اسپکتروسکوپی فلورسانس تیوفلاوین تی، ANS و فلورسانس ذاتی، اثر نانوذرات طلای ساخته شده از گیاه چای ترش روی تشکیل آمیلویید پروتیین آلفا-لاکتالبومین ارزیابی شد. این پروتیین به دلیل تشکیل مولتن گلبول، می تواند نمونه ی مناسبی برای بررسی تشکیل آمیلویید باشد. نتایج نشان می دهد که نانوذرات طلا از تشکیل فیبریلهای آمیلوییدی جلوگیری می کند. این اثر محافظتی نتیجه ی جذب سطحی پروتیین به سطح نانوذرات و افزایش پایداری آنها در برابر تغییرات ساختاری است. نانوذره با اتصال به مونومر ها مانع از اتصال آنها به همدیگر و طویل شدن هسته اولیه فیبریلهای آمیلوییدی می شود. در نهایت، نتایج نشان می دهد که سنتز نانوذره طلا ساخته شده از گیاه چای ترش می تواند یک عامل درمانی برای جلوگیری از تشکیل آمیلویید و درمان بیماریهای آمیلوییدی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.