پهنه بندی و ارزیابی آسیب شناسی سرمایه اجتماعی شهری با استفاده از مدل ترکیبی HDI و GIS مطالعه موردی کلانشهر اهواز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی و ارزیابی آسیب شناسی سرمایه اجتماعی شهری با استفاده از مدل ترکیبی HDI و GIS مطالعه موردی کلانشهر اهواز دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی و ارزیابی آسیب شناسی سرمایه اجتماعی شهری با استفاده از مدل ترکیبی HDI و GIS مطالعه موردی کلانشهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی و ارزیابی آسیب شناسی سرمایه اجتماعی شهری با استفاده از مدل ترکیبی HDI و GIS مطالعه موردی کلانشهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی و ارزیابی آسیب شناسی سرمایه اجتماعی شهری با استفاده از مدل ترکیبی HDI و GIS مطالعه موردی کلانشهر اهواز :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

الگوی توسعه شتابان شهرنشینی در ایران با آسیب های اجتماعی زیادی همراه شده است. هم اکنون شهرها به ویژه کلان شهرها به مهم ترین کانون های ناهنجاری تبدیل شده اند. آسیب شناسی اجتماعی مفهوم جدیدی است که در قرن نوزده از علوم زیستی اخذ شده و به معنی علمی است که برای مطالعه و ریشه یابی و بی نظمی های اجتماعی به کار می رود. تحقیق حاضر این آسیب را در بعد اجتماعی و سرمایه اجتماعی در کلانشهر اهواز مورد بررسی قرار داده است. پژوهش حاضر از دیدگاه جغرافیای اجتماعی شهرها، بر شناخت مولفه های جغرافیایی شهر در آسیب شناسی اجتماعی و سرمایه اجتماعی آنها تاکید می کند؛ یعنی آسیب شناسی اجتماعی شهرها را از منظر آسیب شناسی سازمان یابی فضای شهری مورد توجه قرار می دهد. پژوهش حاضر دارای رویکرد توصیفی/تحلیل و روش توسعه ای و کاربردی می باشد. جهت کسب اطلاعات لازم و جمع آوری داده های مورد نیاز با مطالعه کتابخانه ای و مراجعه به سازمان های مسیول اطلاعات لازمه کسب و وضعیت آسیب در کلانشهر اهواز ارزیابی گردید است. همچنین با استفاده از ۱۲ متغیر از شاخص توسعه انسانی به عبارتی مدل HDI وضعیت و رتبه مناطق هشتگانه سنجیده شده است. که جهت تکمیل تحقیق از نرم افزاهای GIS و SPSS نیز استفاده گردیده است. با این حال نتایج پژوهش نشان داده است: در کلانشهر اهواز بیشترین آسیب اجتماعی در منطقه شش شهری با میزان ۰.۸۳HDI درصد قرار دارد و در مقابل کمترین آسیب اجتماعی با میزان ۰.۰۹ درصد منطقه هشت شهری قرار دارد. به مراتب بیشترین و کمترین سرمایه، پایداری اجتماعی و توسعه اجتماعی در منقطه شش و هشت قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.