مقایسه ی توانایی های شناختی، پردازش هیجانی و اشتیاق شناختی رفتاری در دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ی توانایی های شناختی، پردازش هیجانی و اشتیاق شناختی رفتاری در دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ی توانایی های شناختی، پردازش هیجانی و اشتیاق شناختی رفتاری در دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی توانایی های شناختی، پردازش هیجانی و اشتیاق شناختی رفتاری در دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ی توانایی های شناختی، پردازش هیجانی و اشتیاق شناختی رفتاری در دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر مقایسه ی توانایی های شناختی، پردازش هیجانی و اشتیاق شناختی رفتاری در دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص بود. این جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان پسر کلاس پنجم و ششم ابتدایی مدارس عادی و اختلال یادگیری شهرستان نورآباد (دلفان) در سال تحصیلی ۱۳۹۵ می باشد. آزمودنی های پژوهش شامل ۴۰ نفر از دانش آموزان این مدارس بودند که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای انتخاب شدند (۲۰ نفر برای هر گروه). برای جمع آوری داده ها از مقیاس توانایی های شناختی، نارسایی هیجانی کودکان و اشتیاق تحصیلی استفاده شد. نتایج تحلیل واریانس چند متغیری (MANOVA) نشان داد که بین دانش آموزان با و بدون اختلال یادگیری خاص در توانایی-های شناختی، نارسایی هیجانی و اشتیاق تحصیلی تفاوت معناداری وجود دارد (۰/۰۰۱P). به عبارت دیگر توانایی های شناختی، اشتیاق تحصیلی در دانش آموزان دارای اختلال یادگیری خاص کمتر از دانش آموزان عادی است. همچنین دانش-آموزان دارای اختلال یادگیری خاص نمرات بالاتری در نارسایی هیجانی به دست آوردند. این نتایج نشان می دهد که متغیرهای شناختی، هیجانی و انگیزشی با ایجاد شکاف بین تفکر و هیجانات فرد و هم چنین اجتناب از پذیرش آن، می توانند پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دارای اختلال یادگیری خاص را با موانع مهمی روبرو سازند؛ بنابراین توجه به عوامل مربوطه از سوی مسیولین در جهت پیشگیری از این اختلالات در این دانش آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.