مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از مباحثی که امروزه در زمینه مطالعات روغن های خوراکی توجه زیادی را به خود جلب کرده مبحث مربوط به روغن های سالم می باشد که در ارتباط با اختلاط روغن های با ارزش تغذیه ای و مقاوم به اکسیداسیون با روغن های ناپایدارتر است. طی این عمل علاوه بر بهبود ارزش تغذیه ای روغن های معمول خوراکی، پایداری اکسیداسیون آن ها نیز افزایش می یابد. روغن تخم کدو خورشتی حاوی مقادیر بالایی اسید اولییک و نیز ترکیبات آنتی اکسیدانی است که از نظر تغذیه ای با ارزش بوده ولی در مطالعات کمتر به آن پرداخته شده است. در این مطالعه، روغن تخم کدو خورشتی و زیتون به نسبت های مختلف ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد با روغن سویا ترکیب شده و طی هشت روز نگهداری در شرایط اکسیداسیون تشدید شده (به صورت درب باز در آون ۶۰ درجه سانتی گراد) از نظر تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مقایسه شدند. نتایج نشان داد که روغن تخم کدو خورشتی از نظر ترکیبات فنولی بسیار غنی تر از روغن زیتون می باشد. مخلوط روغن کدو با روغن سویا در مقایسه با روغن زیتون از نظر کاهش روند اکسیداسیون و کند کردن تولید ترکیبات حاصل از اکسیداسیون بهتر عمل کرده و به موازات افزایش مقدار روغن کدو، پایداری اکسیداسیون روغن سویا افزایش معناداری در سطح احتمال ۵ درصد از نظر شاخص هایی از جمله عدد پراکسید، عدد تیوباربیتوریک، ضریب خاموشی، پایداری اکسایشی و … نشان داد که این تغییرات برای روغن کدو در مقادیر اختلاط مشابه با روغن زیتون، کاملا مشهود بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.