پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

با توجه به اینکه استفاده از فرایندهای حرارتی ممکن است با عث بروز ترکیبات ناخواسته و مضر ،از دست رفتن ارزش های غذایی، تغییر در طعم ، مزه، رنگ ، خصوصیات ارگانولپتیک یا در برخی موارد باعث کوتاه شدن عمر نگهداری مواد غذایی گردد؛ استفاده از فرایندهای نوین غیر حرارتی مورد توجه زیادی قرار گرفته است و انتظار می رود که ویتامینها، مواد مغذی ضروری و مواد مولد طعم در حین فرآیندهای غیر حرارتی بدون تغییر باقی مانده یا متحمل حداقل تغییرات شوند. تکنولوژی ۱CHIEF از فرایندهای نوین غیر حرارتی می باشد که در آن از میدان الکتریکی متمرکز شده با شدت بالا استفاده می شود و اغلب در پاستوریزاسیون غیر حرارتی مایعات کاربرد دارد. مکانیسم غیر فعالسازی میکرو ارگانیسم ها در این روش شباهت زیادی به تکنولوژی غیر حرارتی میدان الکتریکی پالسی) (PEF دارد . این روش در افزایش زمان نگهداری و کیفیت محصولات مایع مانند آب پرتقال، شیر پس چرخ، آب سیب، تخم مرغ مایع و همچنین سس پنیر وسالسا موثر عمل می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.