اندازه گیری برخی از اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع در انواعی از ارده


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری برخی از اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع در انواعی از ارده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری برخی از اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع در انواعی از ارده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری برخی از اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع در انواعی از ارده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری برخی از اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع در انواعی از ارده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

اسید چرب غیراشباع امگا-۹ ( اولییک اسید) خطر سکته قلبی و گرفتگی عروق را کاهش داده و از بروز سرطان جلوگیری می کند. اسیدهای چرب امگا-۹ از اسیدهای چرب ضروری در بدن ساخته می شوند. چربی های اشباع ، چربی های ناسالم هستند و در جدار عروق خونی رسوب می کنند. افزایش میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع باعث افزایش سطح کلسترول خون می شوند. ارزشمندترین و موثرترین روش برای شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب، با تبدیل آن ها به شکل استری در دستگاه کروماتوگرافی گازی انجام می شود. در این تحقیق اسیدهای چرب غیر اشباع امگا-۹ و اسیدهای چرب اشباع موجود در نمونه های ارده استخراج و با تری فلورید بور متانولی مشتق سازی شد و با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی با آشکارساز یونیزاسیون شعله ای اندازه گیری شد. بیشترین میزان اسیدهای چرب غیراشباع امگا-۹ در نمونه عقاب و بیشترین میزان اسیدهای چرب اشباع در نمونه ممتاز توحید بود. نتایج مطالعه نشان دادند که میزان امگا-۹ در انواع مختلف ارده تفاوت معنی داری داشتند (۰۵/۰> P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.